Kik lehetnek a nyertesei és a vesztesei a nerfeknek?

Kik lehetnek a nyertesei és a vesztesei a nerfeknek?

A következő patchben érkeznek a nerfek, de kik lehetnek a legnagyobb nyertesei és vesztesei a Blizzard változtatásainak?

A tegnapi nerfekkel elégedettek lehetünk, –a legproblémásabb kártya megkapta a gyengítést. A Giggling Inventoron kívül még másik két lap került a munkaasztalra: a Mana Wyrm és a Wildban rettegett Aviana (-chan).

Itt vannak a hivatalos nerfek

Múlt héten bejelentették, most végre a részleteket is megtudtuk: erre vártunk ennyit?

Ebben a cikkben annak járunk utána, hogy mik veszítettek és mik nyertek a legtöbbet a Blizzard változtatásaival.

Vesztesek

A Tempo Mage egyértelműen megszenvedi a Mana Wyrm gyengítést. Az első köre gyakorlatilag elveszett, ami rengeteget számított; mivel viszonylag highroll pakliról beszélhetünk, a húzáson múlik szinte minden.

A Token Druid és a Quest Rogue használta ki legjobban a Gigglingben rejlő lehetőségeket, –most ez változni fog. Nem fér ki mostantól mellé a Stonehill Scavenger, a Valeera the Hollow után csak egy Giggling jöhet minden körben a már megszokott kettő helyett. Emellett Shadowsteppelt Gigglingekkel sem érdemes megcsinálni a Questet: mindenképp nagy érvágás a Rogue-nak és a Druidnak is.

Wildban szinte kizárólag csak a Combo Druid paklik estek áldozatául az Aviana gyengítésnek. A Star Aligner és a Togwaggle típusok eltűnhetnek, de a Maly Druid ugyanúgy tündökölni fog tovább.

Nyertesek

A Shudderwock Shaman újra felkapaszkodhat a legjobbak közé, mivel a nerfek csak olyan paklira lesznek közvetlen hatással, amik eddig jól működtek ellene. A Malygos Druid is jól érezheti magát a továbbiakban, ahogy a Deathrattle Hunter is. Az Even Warlock a Token gyengítésnek nem, a Tempo Mage nerfnek azonban örülhet: az egyik legnépszerűbb –és legerősebb– counterét változtatták meg.

Összességében a gyengítések a jövőbeli kiegészítőknek megfelelően érkeznek majd meg a játékba október 19-én hajnali 3 órától. A Sonya Shadowdancer, Prince Keleseth és a többi kritikus kártya az áprilisi rotációig még kiélheti magát, amikor a Wildba biztosan és esetleg a Hall of Fame-be is feltűnhetnek majd.

Ti milyen paklival fogtok majd játszani a nerfek után?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!