Újabb infók szivárogtak ki a PUBG havas pályájáról!

Újabb infók szivárogtak ki a PUBG havas pályájáról!

A Vikendi névre hallgató 8x8-as helyszínen rendkívül zord körülményeket kell majd túlélnünk. 

Néhány héttel ezelőtt igencsak felpezsdült a PUBG közösség, mivel a lelkes adatbányászok megszerezték a játék soron következő pályájának térképét, nem sokkal ez után pedig "Dihor Otok" munkacímen futó helyszín hivatalos ingame nevét is kiderítették, ami előreláthatólag Vikendi lesz. Mindemellett sikerült belefutniuk abba is, hogy az új pályán igencsak zord időjárási körülményekbe –akár hóviharokba!– is belefuthatunk majd. 

Az adatbányászok két új időjárást, és a havas pálya nevét is megtalálták

A PUBG következő térképén zord körülményekkel is meg kell majd küzdenünk.

Nos, mostanában nem nagyon lehetett hallani Vikendi-ről, –köszönhetően a 22-es frissítés okozta káosznak és panaszáradatnak. Nemrég azonban egy allthenewsisgoodnews névre hallgató felhasználó egy igencsak érdekes képet töltött fel a PUBG reddit oldalára, amin állítása szerint a havas pálya egyik helyszíne, a Castle látható. A kép mellé sajnos közvetve nem nagyon érkezett semmilyen további információ, a szivárogtató viszont azt ígérte, hamarosan további helyszínekről is érkezhetnek képek, vagy akár videók is. 


A kommentek közt egyébként allthenewsisgoodnews később tovább szivárogtatott és elhintette, hogy a képen látható időjárási viszonyok egy valós hóvihart próbálnak meg szimulálni, –akárcsak a dinamikus esőzés Sanhokon–, szóval készüljünk fel rá, hogy 100 méternél tovább nem nagyon fogunk tudni látni. A fórumozóknak  első körben igencsak bejött a kis előzetes, –voltak viszont olyanok, akik kifogásolták az időjárási viszonyokat, mondván a realizmus ebben az esetben már a játékélmény rovására mehet majd. Érdekes módon én nem látom ennyire borúsan a helyzetet, mivel egyrészt a tiszta napos időjárás már rettentő unalmas, másrészt az extrém körülmények arra terelik a játékosokat, hogy kihozzák magukból –és képességeikből– a legjobbat. 

Ti egyébként mit gondoltok a témáról? Kellenek a zord körülmények a játékba, vagy maradjon minden szépen napos? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!