Hivatalos: Brollan a fnatic játékosa

Hivatalos: Brollan a fnatic játékosa

Egy 16 éves tehetséggel bővül a fnatic aktív felállása.

Simon " twist " Eliasson leigazolását követően –akit Simon " draken " Eliasson kispadra helyezését követően érkezett a csapatba– ismét a Red Reserve ötöséből vásárolt magának játékost a fnatic szervezete. Bár kedden még csak pletykák terjengtek arról, hogy Brollan a fnatic felé kacsintgat, a mai nap azonban az Egyesült Királyságban tevékenykedő szervezet hivatalos Twitter oldalán is bejelentette új tagukat Ludvig " Brollan " Brolin-t.

A 16 éves svéd játékos annak a Adil " ScreaM " Benrlitom helyére érkezezik, aki hosszas inaktivitás után ismét profi csapat tagja lehetett, igaz rövid ideig és csak beugró szerepben, hiszen akkor húzta magára a fnatic mezét, amikor Robin " flusha " Rönnquist távozott a fnatic-ból. A belga játékos online és offline körülmények között is segített a svéd csapatnak, hiszen az ESL Pro Leauge nyolcadik szezonjában a Heroic és a FaZe ellen is játszott, azonban a két BO2 összecsapás során csupán egy pályát sikerült megnyerniük a dánok ellen, míg az ESL One New York versenyén a csoportból sem sikerült kijutniuk, ahol bár egy pályán sikerült megverniük a mousesports együttesét, a másik kettőn alulmaradtak, a kiesésért zajló mérkőzésen pedig egyáltalán nem bírtak a Natus Vincere ellen. ScreaM azonban nem szakít végleg a fnatic-kal, mivel beugró emberként megtartja őt a szervezet a hónap végéig.

A friss igazolás azonban nem tér ismeretlen vizekre, hiszen Brollan-t már egyszer láthattuk a fnatic színeiben még tavaly novemberben a WESG 2017 Europe & CIS döntőiben Barcelonában, ahol Freddy " KRIMZ " Johansson helyén játszhatott, és egy előkelő negyedik helyet sikerült szerezniük, így sikerült kvalifikálniuk magokat World Finals-be, mely versenyt végül meg is nyerte a fnatic, viszont az idén márciusban a Kínában megrendezendő döntőkben már KRIMZ játszott.

Brollan első profi szerződését még a GODSENT-től kapta, és idén júniusban került a Red Reserve szárnyai alá. Új csapattársa, Jesper " JW " Wecksell nyilatkozott arról, mit is gondol csapatának friss tagjáról.

"Nagyon vártam már, hogy üdvözölhessem Brollan-t a csapatban, nem csak azért, hogy újból egy teljes svéd felállásunk legyen, hanem azért is, mert hiszem és tudom, hogy ő az utolsó tagja a puzzle-nek. Borzasztóan tehetséges, és tudom is róla, hogy ezért rengeteget dolgozik, konkrétan a 16 éves énemet látom benne. Talán a csapat motivációja nem is volt ilyen magas szinten, mint most itt az idő visszatérni és megmutatni, mire is vagyunk képesek! - JW

Brollan egyébként már a mai nap folyamán pályára lép az ESL Pro Leauge versenyén, ahol a FaZe illetve a G2 ellen is fognak játszani két pályán, első LAN versenye új csapatával pedig majd az IEM Chicago lesz november 6 és 11 között.

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!