Elise Un'Goro csomagjának legjobb és legrosszabb lapjai!

Elise Un'Goro csomagjának legjobb és legrosszabb lapjai!

A legjobb és legrosszabb lapok, amit Elise Un'Goro packjéből nyithatunk a győzelmi arányok szerint.

Elise Starseeker először a League of Explorers kiegészítőben jelent meg, de a rotálást követően sem kellett megválnunk tőle, hiszen egy új Battlecry effekttel visszatért a Journey to Un'Goro részeként. A működési elv roppant hasonló az előző verzióhoz képest, de itt egy Un'Goro kártyacsomag kerül a paklinkba, amiből fantasztikus –és persze kifejezetten borzalmas lapokat is– bonthatunk.

Elise Un'Goro csomagjának legjobb és legrosszabb lapjai győzelmi arányuk alapján

Elise the Trailblazer elsősorban olyan paklikba fér be, amik nem rendelkeznek önálló győzelmi feltétellel, vagy pedig súlyosan kontroll centrikusak, így pedig minél erősebbek kártyákat gyűjtenek a végjátékhoz. Ezen gondolatmenetet követve könnyedén belátható következmény, hogy miért épp ez az öt Un'Goro lap hozza a legmagasabb győzelmi arányokat. Röviden azt mondhatjuk, hogy mindegyik közvetlen hatással van a pástra, míg Elise még egy esélyt ad a legmegfelelőbb kártyák megtalálásához.

Egészen pontosan milyen paklikba fér be Elise?

Például az Odd Warriorba, amivel Sooni egészen Legend rangig menetelt. Az infografikán tisztán kivehető, hogy a legrosszabbnak feltüntetett kártyák nem kerülnek szinergiába az általános irányvonallal, amit az Eliset játszó paklik képviselnek.

Az Explore Un'Goro nem egy rossz lap, de ha a paklinkban még ott van Dr. Boom, akkor többnyire nem szeretnénk ellőni, –és mire oda jutunk, talán már nem is nagyon lesz lap a paklinkban. A Lakkari Felhound egy utolsó védvonal, a Bloodbloom maximum egy kétségbeesett kombóhoz jó, míg a maradék kettő igencsak hektikus.

Sooni's #1 Legend Odd Warrior

Kód: AAECAQcKkQOTBN4F08UCz8cCi+ECkvgCnvgC4vgCoIADCkuiAqIE/webwgKixwLK5wKD+wKO+wKe+wIA

Sajnos 2019-ben az új kiegészítővel kipörög a Journey to Un'Goro, így Elisetől is meg kell válnunk. Addig is nyugodtan próbálgassátok a különféle összeállításokban, mert egyértelműen hatalmas potenciál rejlik benne.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!