A régi jó dolgokból minden megmarad: ezek most a legnépszerűbb Druid kártyák

A Druid lapok egyszerűen őrületesek. Minden változatban kötelező elemek és a győzelmek is sorozatban érkeznek velük! Itt a top 5 és a bottom 5 Druid class kártya!

A nerfek egyetlen Druid lapot érintettek, Avianat. Mivel a rotáció miatt már így is Wildba kényszerült a 9 manás legendary, ezért a Standard metában tapasztalható dominanciára csak közvetett módon reagált a Blizzard. A Giggling Inventor nerf a Token Druid mostani változatát mindenképp gyengíti a kérdés, hogy újra előkerül-e a régi Violet Teacheres verzió, vagy marad a mostani pakli csak két manával drágább Gigglingekkel. A Druid Basic és Classic setje elképesztően erős, ezt a számok is alátámasztják. Nézzük meg milyen kártyák a legnépszerűbbek és legnépszerűtlenebbek Malfurion deckjeiben!

A Nourish, Branching Paths és a Wild Growth is több lap képességét tudja egy kártyába összesűrítve. A Swipe és a Jasper Spellstone kötelező leszedések minden pakliba. Ebből össze is áll az az ötösfogat, amit bármilyen Druid változatba belepakolhatunk: lesz laphúzásunk, rampelés, leszedés, területi takarítás, arcsebzés, gyógyulás és buffolás. Ehhez mindössze öt lapra van csak szükség, de ide vehetjük még az Ultimate Infestationt is, ami 17 manányi értéket sűrít bele egy 10 manás varázslatba. Egyszerűen brutális, hogy mennyire erősek ezek a kártyák, –és ennek ellenére nem volt hajlandó a Blizzard hozzányúlni egyikhez sem.

A népszerűségi lista utolsó helyein a mindenki által szörnyűnek beállított lapok szerepelnek. Csak rá kell nézni és látjuk, hogy mennyire haszontalanok ezek a lapok a mostani Druid típusokban, pedig azért van legalább az egyikben potenciál. A Shellshifter a megjelenésekor kiválóan illeszkedett a Beast Druidba, szerencsétlenségére ez a változat teljesen elveszett a süllyesztőben.

Egy biztos: holnaptól legalább a Token Druid átalakulhat, de a Malygos – Togwaggle – Taunt – Big – Dollmaster pakliknak nincs félnivalójuk az érkező nerfektől.

Szerintetek hogyan kéne változtatni a Druidot, vagy maradjon a mostani állapot?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!