Cuppognak a békatalpak: ismét high legendben a Murloc Mage

Cuppognak a békatalpak: ismét high legendben a Murloc Mage

48 meccs után 70 százalék feletti győzelmi arány. Bemutatjuk a high legend Murloc Mage-t!

Egy nagyon hatékony –és pokolian gyors –paklit hoztunk el nektek a nerfek előtti utolsó napra.

Itt vannak a hivatalos nerfek

Múlt héten bejelentették, most végre a részleteket is megtudtuk: erre vártunk annyit?

Ha szeretnétek a mai nap minél jobb eredményt elérni, akkor Jainat válasszátok társatoknak. Ezúttal azonban nem a már unalomig ismételt Tempo Mage kerül terítékre, hanem békaperspektívából szemléljük a mérkőzést. Itt van a 70,8 százalékos győzelmi aránnyal legend 22-ig menetelő Murloc Mage!

Guiyze’s Legend #22 Murloc Mage

Kód: AAECAf0EAqLTAu72Ag6/AbsCxQPbA/4DlgXjBdAHpwidwgKxwgKGxALO7wLeggMA

Ismét lecsapnak a békaemberek, Boomsday Project ide, vagy oda. Az elképesztően gyors boardépítés, majd a folyamatos sebzések az arcra, pillanatok alatt megnyerhetik nekünk a mérkőzéseket. Egyetlen lap került csak be az új kiegészítőből a már megszokott Murlocok mellé. Stargazer Luna kiválóan illeszkedik a rengeteg olcsó kártya mellé, így a laphúzással nem lehet gondunk.

A gyors Murlocok kijátszása a célunk minden körben, de fokozottan ügyelni kell arra, hogy ne játsszunk bele a végzetes területi sebzésekbe (Defile, Hellfire, Swipe stb.), mivel kézből csak a Fireballokban és Frostboltokban bízhatunk, azokban is csak akkor, ha a Book of Specters nem égette el őket. Ott van még a Bluegill Warrior, ami kivégzésre is használható, de a két sebzésével többnyire csak simán tudunk vele egy jót cserélni és nem az ellenfél arcát fenyegetjük vele.

A rengeteg laphúzás és a párperces meccsek csábítóak lehetnek minden agresszív játékos számára.  Nerfek előtt mindenképp csapjatok a békák közé, –és indulhat a menetelés!

Ti próbáltátok már valaha a Murloc Mage-et?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!