Bemutatunk két új Kharkov prototípust!

A szuperteszten a régi pályát ismét kiadták, ezúttal két eltérő dizájnnal.

A mai naptól a szuperteszterek két új Kharkov pályát próbálgatnak. Mindkettőre igaz, hogy a játszható terület megnőtt, ami a térképet élvezhetőbbé teszi minden tankosztály számára, legyen bármilyen tierben is. A két verzió a városi és a nyílt részeken is eltér majd.

Kharkov 'A' verziója

A dizájn sokkal kevesebb kerülőutat tesz lehetővé a városi részen, ellenben a nyílt területek még jobban meg lettek növelve, így ott több fedezéket lehet találni, –és természetesen keresztbe lőni is könnyebb a gyanútlan ellenfeleket.

Kharkov 'B' verziója

A várost eredeti állapotaiban hagyták, így szinte ugyanannyi kerülőút található a központi részen, mint korábban. A külvárosban a terepviszonyokkal babráltak, hogy mesterlövészetre, illetve toronyharcra egyaránt alkalmas legyen bizonyos pontokon.

Tekintsd meg a galériában a további képeket!

Kattints a galériára, hogy további 14 fotón vehesd szemügyre Kharkov legújabb verzióit! A hivatalos nyilatkozat szerint bővebb információkat is kapunk hamarosan.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.