Hirdetés

Megnyílt a Sötét Front: a jutalmak szenzációsak!

Scheff | 18/10/18 06:50
Cikk mentése

Nem akármilyen nyereményekért folyik a harc! Érdemes becsatlakozni a háborúba!

Hirdetés

Az október 18-ától november 4-éig tartó halloweeni eseményen a Revenant névre keresztelt járművekkel csatlakozhattok be a Sötét fronton dúló ádáz harcokba, ahol a jutalmak igencsak impozánsnak ígérkeznek. A feladatotok ebben az új játékmódban az AI által vezérelt ellenséges járművek megsemmisítése, és minél több zöld anyag összegyűjtése lesz.

Mi is ez a zöld anyag pontosan, és milyen célt szolgál?

A zöld anyaghoz három forrásból juthattok hozzá:

  1. Véletlenszerűen elszórva találjátok a pályán.
  2. Az ellenséges járművek megsemmisítéséből keletkeznek.
  3. Arany színű anomáliákból.

Az első két pontot azt hiszem, hogy nem kell részleteznem; egyszerűen csak át kell hajtani rajtuk, –de az arany színű anomáliák egy egészen érdekes koncepció mentén működnek.

A pályán véletlenszerűen jelennek meg, és ha felveszed, akkor pozitív (gyorsabb újratöltési idő), de akár negatív hatást is gyakorolhatnak a járművedre. Ezt mindenképp ki kell majd tapasztalni, –de első ránézésre hiba lenne nem felszedni őket.

Az összegyűjtött zöld anyagot a fenti gépezetbe kell eljuttatni, és a mérkőzés végén minden játékos annyit kap belőle, amennyit a csapata összegyűjtött, –az AFK játékosoknak természetesen nem jár majd semmi. Az összegyűjtött pontokból 13 szintet oldhattok fel, és –a karácsonyi eseményhez hasonlóan– minden feloldott szint egyre értékesebb nyereményekkel kecsegtet.

Kredit, XP és szabad XP boosterekkel gazdagodhattok, amik minden játékmódban működnek –így igencsak szép mennyiségű kreditet és tapasztalatot szerezhettek, ha ebben az időszakban aktívan játszotok–, ráadásul a 13. szint feloldásáért a Dark Runners stílust is megkapjátok. Aranyért cserébe azonnal kiváltható a maximális szint, aminek ára mindennap csökken majd, –szintúgy az időtartama.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?