Megnyílt a Sötét Front: a jutalmak szenzációsak!

Megnyílt a Sötét Front: a jutalmak szenzációsak!

Nem akármilyen nyereményekért folyik a harc! Érdemes becsatlakozni a háborúba!

Az október 18-ától november 4-éig tartó halloweeni eseményen a Revenant névre keresztelt járművekkel csatlakozhattok be a Sötét fronton dúló ádáz harcokba, ahol a jutalmak igencsak impozánsnak ígérkeznek. A feladatotok ebben az új játékmódban az AI által vezérelt ellenséges járművek megsemmisítése, és minél több zöld anyag összegyűjtése lesz.

Mi is ez a zöld anyag pontosan, és milyen célt szolgál?

A zöld anyaghoz három forrásból juthattok hozzá:

  1. Véletlenszerűen elszórva találjátok a pályán.
  2. Az ellenséges járművek megsemmisítéséből keletkeznek.
  3. Arany színű anomáliákból.

Az első két pontot azt hiszem, hogy nem kell részleteznem; egyszerűen csak át kell hajtani rajtuk, –de az arany színű anomáliák egy egészen érdekes koncepció mentén működnek.

A pályán véletlenszerűen jelennek meg, és ha felveszed, akkor pozitív (gyorsabb újratöltési idő), de akár negatív hatást is gyakorolhatnak a járművedre. Ezt mindenképp ki kell majd tapasztalni, –de első ránézésre hiba lenne nem felszedni őket.

Az összegyűjtött zöld anyagot a fenti gépezetbe kell eljuttatni, és a mérkőzés végén minden játékos annyit kap belőle, amennyit a csapata összegyűjtött, –az AFK játékosoknak természetesen nem jár majd semmi. Az összegyűjtött pontokból 13 szintet oldhattok fel, és –a karácsonyi eseményhez hasonlóan– minden feloldott szint egyre értékesebb nyereményekkel kecsegtet.

Kredit, XP és szabad XP boosterekkel gazdagodhattok, amik minden játékmódban működnek –így igencsak szép mennyiségű kreditet és tapasztalatot szerezhettek, ha ebben az időszakban aktívan játszotok–, ráadásul a 13. szint feloldásáért a Dark Runners stílust is megkapjátok. Aranyért cserébe azonnal kiváltható a maximális szint, aminek ára mindennap csökken majd, –szintúgy az időtartama.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.