Maikelele a közösséget okolja a félresiklott karrierje miatt

Maikelele a közösséget okolja a félresiklott karrierje miatt

Maikelele azóta törölte a Tweeteket, de a szemfüles rajongók nem hagyták veszni a posztjait.

Maikel "Maikelele" Bill egy igazi veteránnak számít a CS:GO e-sportolók között, hisz a kezdetektől ott volt az elitben, a NiP színeiben pedig igazán jó teljesítmény láthattunk tőle. Sokáig a csapat kezdő AWP-se volt és mindent megtett azért, hogy jobban menjen a nindzsáknak. Sokkal több időnek tűnhet, de Maikel csak négy hónapon keresztül, 2014 Novemberétől 2015 márciusáig volt a NiP tagja, amikor is váratlanul lecserélték és megérkezett a helyére a finn Allu. A közösség természetesen kiakadt, hisz rengetegen szerették a karizmatikus játékost és nem igazán tudták elfogadni, hogy Allu jobb választás lenne, mint Maikelele. A NiP-es karrierje kezdetén a méltán híres oczosinko még énekelt is róla, ami tovább emelte a játékos népszerűségét.

A NiP után a sokkal gyengébb LGB-ben folytatta, de később hatalmas lehetőséget kapott: a Kinguin felkérte, hogy legyen az új szupercsapat játékosa. Rain-nel, ScreaM-mel, fox-szal és SKYTTEN-nel. A csapat természetesen elért némi sikereket és végül a G2 nevével folytatták a versenyzést. Aztán pedig a ma is ismert FaZe klánba kerültek, de 2016 áprilisában végül lecserélték Maikelelét, aki nem igazán nyújtott jó teljesítményt az előző hónapokban és tényleg csak árnyéka volt a NiP-es önmagának. Később újra a NiP színeiben láthattuk (mint beugró), ahol újabb három hónapot töltött el. De az eredmények itt sem igazán jöttek, így újra elköszöntek tőle. Azóta rengeteg mix csapatban próbálkozott, de be kell látnunk, hogy már sosem fog régi fényében tündökölni. Jelenleg a Chaos Esports Club játékosa.

Nem tudni miért, de tegnap éjjel úgy döntött, hogy végső elkeseredésében a Twitterrel osztja meg a gondjait:

"Az elmúlt napokban egész jól éreztem magam, de most teljesen el vagyok veszve. Ezt a Tweetet is körülbelül három órája írom. Nehéz időkön megyek keresztül srácok és nem tudom, hogy hogyan oldom majd ezt meg.

Ez a közösség teljesen tönkre tette a karrieremet és emiatt megszakad a szívem. Az életem nagy részében a közösség tagja voltam. Mindig is egy harcos volt és küzdöttem is azért, amit el akartam érni. De most... Nem is igazán tudom. Jó éjszakát, végeztem!

És most nem mindenkit szidok természetesen. Van pár ember, aki megbízik bennem, tisztel és hű marad hozzám, ezért pedig nagyra értékellek titeket. Jóccakát."

Ahogy láthatjátok, eléggé összevissza beszélt Maikelele, és nem is igazán értjük, hogy miért kezdett bele ebbe a rantba. Tényleg érződik rajta, hogy nehéz időkön megy keresztül, –így reméljük minél hamarabb összeszedi magát, mivel a közösség mindig mellette állt.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!