Halló PUBG Corp? - AFK-vel is lehet valaki Grandmaster PUBG-ben

Halló PUBG Corp? - AFK-vel is lehet valaki Grandmaster PUBG-ben

Wackyjacky eddigi leghosszabb –és legmélyebb– tesztjét hozta el nekünk.

Egy hónappal ezelőtt a PUBG megkapta a 22-ik frissítését, melyben a fejlesztők számtalan újdonságot –köztük a rendkívül ígéretesnek érkező Rank rendszert is– elhelyezték a játékban.  A besoroláshoz itt is 10 mérkőzést kell lejátszaniuk a játékosoknak, a rendszer pedig nyolc rang közül dob be a képességeinknek megfelelően. 

Rank rendszerrel, Trade Uppal, és rengeteg egyéb újdonsággal robogott be a 22. PC frissítés

Wolfi | 18/09/20 10:34 Alig két héttel a 21. frissítés megérkezése után már újabb patch-et kapott a PUBG, amibe tényleg rengeteg minden belefért, hiszen Brendan Greene már tegnap spoilerezett nekünk egy picit, hogy mik is lesznek benne a frissítésbe, de a pályaválasztáson kívül minden mást "kitakart", –így egészen ma reggelig kellett várnunk arra, hogy lássuk mit ad majd a 22.

A fejlesztők igyekezete ellenére sajnálatos módon a 22-es frissítés borzalmasan sikerült, ráadásul a Rank rendszerrel sincs minden rendben, mivel a feljebb jutáshoz tulajdonképpen semmilyen skill nem szükséges.  Ennek bizonyítéka, hogy az edukációs tartalmakkal foglalkozó WackyJacky úgy érte el a Grandmaster szintet, hogy a "lejátszott" mérkőzések nagy részében csak afkolt és a fűben feküdt.



A játékos módszere tulajdonképpen zseniálisan egyszerű volt: csak leugrott Sanhokon, megvárta az első kört és leesett annak közepére. Ez után következhetett az AFK fázis a fűben hasalással, ha pedig szűkült a kör, csak óvatosan besompolygott annak közepére és várta a játék végét. A módszer legérdekesebb része, hogy egyáltalán nem szedett fel közben fegyvereket, vagy gyógyító cuccokat, viszont egy alkalommal még így is sikerült nyernie. A teszthez 69 mérkőzést kellett lejátszania, ami nagyjából 24 órán keresztül tartott, Diamond-ig pedig egyébként viszonylag hamar feljutott, a Grandmaster eléréséhez viszont már kétszer annyi meccset kellett ezzel a módszerrel játszania. 

Jacky konklúziója, hogy a magasabb rank eléréséhez nem kell jónak lenni, csak minél többet játszani a játékkal, ami összességében rendkívül elszomorítóan hangzik. Reméljük a PUBG Corp meghallgatja a hasonló visszajelzéseket, és pár frissítésen belül átalakítják majd a rendszert, –mert így tulajdonképpen semmi értelme nincs. 

Ti mit gondoltok egyébként a PUBG Rank rendszeréről? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!