Forsaken kenterbe verte s1mple-t és a világ legjobb csapatait

Forsaken kenterbe verte s1mple-t és a világ legjobb csapatait

Senkinek sem tűnt fel, hogy az OpTic India játékosa világverő statisztikával rendelkezik.

Bizonyára mindenki hallotta már a hét valamilyen szinten legvicesebb sztoriját; nálunk is olvashattátok tegnap, hogy Forsaken, az OpTic India játékosa LAN-on bukott le csalással, majd a szervezet azonnal el is küldte a játékost. A dolog humor forrása az a videó, amin láthatjuk, Forsaken hogyan próbálja odébb lökni a gépét ellenőrizni próbáló admint és kitörölni a csalást, illetve, hogy hiába a trükkös word.exe fájl név, ez sem volt elég a csalás elrejtéséhez.

Tegnap este az OpTic hivatalos közleményt adott ki, amiben leírja, hogy természetesen erősen ellenzik bármilyen szintű csalás használatát, és az azonnali hatállyal felfüggesztett Forsaken mellett a csapat többi tagjától is megváltak, hogy új lehetőségek után tudjon nézni a szervezet.

Egy reddit felhasználó hívta fel figyelmünket arra, hogy Forsaken gyakorlatilag világverő statisztikával rendelkezett, –amiből vagy az következik, hogy egy fel nem fedezett őstehetség a srác, vagy az, hogy világi csaló. Mint most már tudjuk: utóbbi bizonyult igaznak. Körönkénti sebzése majdnem megyegyezett a Na'Vi fenegyereke, s1mple statisztikájával, gyorsabban reagált egyes helyzetekre mint az immár Major győztes Magisk, pontossága pedig Na'Vi, Liquid és Astralis csapatokat megszégyenítő volt.

Hogy ez miért nem tűnt fel senkinek, –nem tudni, most már nem is igazán számít: a lényeg, hogy a csaló megkapta büntetését és valószínűleg örökre búcsút inthet CS:GO karrierjének. A csapat többi tagja egyébként azt nyilatkozta, hogy ők nem tudtak Forsaken illegális módszereiről, de ilyen statisztikák mellett, –és annak tükrében, hogy az OpTic a teljes csapatot szélnek eresztette–, ez erősen megkérdőjelezhető.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!