Thijs tuti tippjei rank 5 alatt

Thijs a világ egyik legnépszerűbb HS játékosa. Streamen kérdezték meg, hogy mivel érdemes ladderezni legendig. A válasz magáért beszél!

A holland streamer népszerűsége töretlen, bármennyire is temetik a Hearthstone-t. Nem csak szórakoztatóak a közvetítései, hanem néha edukációs tartalommal is szolgál a nézők számára. Ezúttal élő adásban kérdezték meg tőle, hogy mivel érdemes most rankedezni Standard formátumban rank 5 és legend között. A válasz sokak számára meglepő lehet, de a legtöbbetek csak egy keserű mosollyal nyugtázza Thijs véleményét.

Malygos Druid, Togwaggle Druid, Big Druid, Taunt Druid, Star Aligner Druid, Baku Druid és a "legizgalmasabb" Autofill Druid... Mindegyik ugyanarra a 25 lapra épít, csak néhány elem cserélődik az eltérő változatokban. Nem véletlen, hogy sokan követelték a Blizzardtól, hogy a nerfekkel reagáljon erre a dominanciára. Ennek végül az lett az eredménye, hogy a Giggling Inventor miatt közvetett módon gyengítették a Token Druidot, a többi pakli ugyanúgy lubickolhat tovább a kellemes környezetben.

Ha szeretnétek ti is egy erős deckkel ladderezni, akkor Elfandor Togwaggle Druidját ajánljuk, aminek nehéz a mesterévé válni, de az eredmények magukért beszélnek: Meati egészen a legend #1 helyezésig menetelt vele az észak-amerikai szerveren.

Kód: AAECAZICBsQGmdMCm+gC/esCmu4C5PsCDEBf6QHkCKDNAofOApTSApjSAp7SAtvTAoTmAr/yAgA=

Valószínű, hogy a Blizzard már a rotációra és a jövőbeli kiegészítőre készül, és ezeknek a hatása lehet, hogy ennyire vérszegényre sikerültek a nerfek. Nem tudni még, hogy milyen reakciókat váltanak ki a gyengítések a metából, de egyelőre a Combo Druid brutálisan erősnek tűnik.

Szerintetek mi lehet a Druid paklik jövője?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!