Az Object 432 lesz a legjobb tier VIII-as felderítő?

Az Object 432 lesz a legjobb tier VIII-as felderítő?

Lehengerlően erősnek tűnik a tesztelés végső fázisába lépő Object 432.

A korábban Object 432-ként ismert új tier VIII-as prémium szovjet könnyű harckocsit a napokban LT-432-re nevezték át, és nemcsak HD képeket, hanem egy teljes körű összehasonlítást is kaptunk. Az eddigi információink alapján nem árt odafigyelni erre a felderítőre, –bár még mindig nem tisztázott, hogy megvásárolható vagy küldetésből megszerezhető tankról beszélünk-e.

LT-432 és az összes többi tier VIII-as könnyű harckocsi

A szuperteszt végső fázisába lépő LT-432 most már biztos, hogy a kisebb kaliberű 85 milliméteres löveget kapja, de így is olyan tűzerővel rendelkezik, amivel még a sebzésosztók legjobbjával, az M41 90 Bulldoggal is felveszi a versenyt. Rendkívül masszív védelemmel rendelkezik egy könnyű tankhoz képest, így a kellően döntött testpáncélzat (70 / 40 / 40 mm) és a lekerekített toronypáncélzat (160 / 100 / 60 mm) effektív vastagsága jóval a feltüntetett értékek fölött lesz. Végül, de nem utolsó sorban a mozgékonyságát egy 810 lóerős motor biztosítja, amivel akár 70 km/órás sebességre is gyorsulhat.

HD képek a LT-432-ről

A galériát feltöltöttük további 17 játékbeli fotóval, így megnyitásával minden szögből szemügyre vehetitek a hamarosan érkező szovjet tankot.

A kezdeti paraméterek nagyon impozánsak, és a dizájnból kiindulva megkérdőjelezhetetlen a hasonlóság az LT-432 és a T-100 LT között, ami feltehetően a játékstílusban is megmutatkozik majd. Mivel a T-100 LT a legjobb tier X-es felderítő könnyű harckocsi, ezért talán nem hiba arra következtetni, hogy tier VIII-ban ennek a tanknak se lesz ellenfele.

Szerintetek csak akkor lehet értelme egy új tanknak, ha az minden szempontból jobb, mint a régiek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.