Túlélték a nerfet? Quest Rogue és Token Druid paklik a Giggling Inventor nélkül!

Túlélték a nerfet? Quest Rogue és Token Druid paklik a Giggling Inventor nélkül!

A Giggling Inventor nerf legnagyobb vesztesei a padlón, –de vajon felállhatnak innen?

Október 19-én élesítették a frissítést, amiben több lapot is legyengítettek, így a Giggling Inventort is a nerfek áldozatául esett. A korábbi öt mana helyett hét manáért játszhatjuk ki azt a kártyát, ami korábban szinte minden odd pakliban helyett kapott, de a Token Druid és persze a Quest Rogue is előszeretettel használta.

Uberer's #11 Legend Quest Rogue

Kód: AAECAaIHBogFhsIC4PoCz+ECw+oCgNMCDIYJ7QKXwQLUBcfTApwC9uwCnwObBfzBAtvjAsQBAA==

A Quest teljesülésével még mindig hihetetlen potenciál lenne egy olyan dropban, ami hét manáért három 4/4 testet ad –amik közül kettő Divine Shielddel és Taunttal el van látva–, de a tempóhátrányon kívül az is ellene szól, hogy így már nem kombózható Valeera the Hollow képességével. Így aztán Uberer két Fan of Knives spellel helyettesítette, valamint az egyik Stonetusk Boar helyett a Lab Recruitert helyezte a deckbe. Augusztusban ezzel a paklival egészen Legend 1-ig menetelt, de most "csak" a Legend 11-et csípte meg vele.

 Machamp’s #7 Legend Token Druid

Kód: AAECAZICBv0ChQjKwwKY0gKZ0wL1/AIMQF/3A+YF5AibywKgzQKHzgKO0AKe0gLb0wLX7wIA

A Druid deckek továbbra is abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy adott 19 kártya, ami bekerül mindegyikbe, majd variánstól függően cserélhető a maradék 11 hely. A Token Druid egyik kulcslapja a Giggling Inventor volt, aminek hiányában egy Tar Creeper és egy Violet Teacher kerülhetett be, ami Machampnek a Legend rang 7. helyére volt elegendő.

Szerintetek kijelenthető, hogy túlélték a nerfet az említett paklik, vagy egyszerűen arról van szó, hogy ezek a játékosok minden körülmények között high legendig vinnék?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!