Öt olcsó pakli, amit érdemes összerakni a nerfek után

Öt olcsó pakli, amit érdemes összerakni a nerfek után

Kevés varázsporból is ki lehet hozni a maximumot. Öt jó és olcsó paklit mutatunk be nektek!

Akiknek kevés a varázsporuk, vagy nem elég gazdag a lapkészletük rákényszerülnek, hogy minél olcsóbban hozzák ki maximumot a játékból. Nekik gyűjtöttünk össze öt paklit, amivel a rank 10 egy teljesen elérhető cél a hónap végére, de kellő kitartással a még jobb helyezés elérése sem teljesíthetetlen feladat!

Budget Hunter

Kód: AAECAR8CyQSdzAIOngGoArUDhwTrB5cI7Qn+DI7DAtfNAt3SAt/SAuPSAovlAgA=

A Secret Hunter lebutított verziója is megállja a helyét a Standard ladderen. Az Emerald Spellstone és az erős Beastek kombója pillanatok alatt megszerzi a boardot, utána már csak meg kell tartani ezt az előnyt. 

Budget Heal Zoo Lock

Kód: AAECAf0GBPcE2Qf3zQLv8QINMIQBzgfCCPcMm8sCn84C8dAC8tAC0eECh+gC9PcC0/gCAA==

A Heal Zoo az egyik legnépszerűbb pakli a Standard metában. Ha sikerül előadni a Happy Ghoul első kört, akkor gyakorlatilag megnyertük a meccset.

Budget Demon Zoo Lock

Kód: AAECAf0GAvIF/dACDjD3BM4Hwgj2CJrLApvLAvfNAvHQAvLQAtHhAvT3AtP4AsP9AgA=

A Demonok és az erősítő varázslatok hatására elszabadíthatjuk a pokol legmélyebb bugyrainak rémeit. A rengeteg lény miatt a board megszerzése a cél, utána már csak bízni kell abban, hogy az ellenfél nem pusztítja el a lényeinket. 

Budget Combo Priest

Kód: AAECAa0GAtYKzIEDDvgC5QT2B6UJ0QrSCvIM+wzRwQLYwQLOzAKl9QKX9gKR+wIA

Inner Fire + Divine Spirit: a két kártya kéz a kézben vitte már többször a Priestet a legjobb paklik közé. Az olcsó verzió is erre a kombóra épül, csak legyen mindig lényünk az asztalon, amire rárakhatjuk a varázslatokat.

Budget Tempo Mage

Kód: AAECAf0EAnG/wQIODPsBuwKrBLQE5gSWBewFwcECmMQCj9MC++wClf8Cuf8CAA==

A Tempo Mage elveszítette a Mana Wyrmöt, de a megüresedett pozícióra több minion is pályázik. Az olcsó, agresszív paklinak csak egy célja van: minél hamarabb megölni az ellenfelet.

Ezek a paklik segíthetnek nektek, ha olcsón szeretnétek minél jobb helyezést elérni a ranglétrán.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!