8 csapattal indul a SEC magyar nemzeti kvalifikációja! stream

8 csapattal indul a SEC magyar nemzeti kvalifikációja! stream

Megint itt a SEC, és egy magyar csapat már biztosan ott lesz!

A mai napon indul útjára a SEC, azaz a Southeast Europe Championship Legaue of Legends 8. szezonja. Az előző szezont a magyar WiLD nyerte meg, –így ők direkt meghívást is kaptak a tornára. A mai napon pedig a magyar nemzeti döntőnek a rájátszását követhetjük figyelemmel.

Több nagyobb csapat is nevezett, sok ismert magyar játékossal. Itt lesz például a Team Horizon Reapers egy új felállással, újra összeáll a Wonder Stag e-Sports, veteránokat gyűjtött a Team Plague és a Mondoconon is szereplő GPSE Ancient Crows szintén itt lesz. Összesen nyolc magyar csapat mérheti ma össze tudását, hogy kiderüljön: ki lesz az az egy, aki továbbjuthat.

A verseny összdíjazása ezúttal nem kevesebb, mint 5000€ lesz, amiből az első helyezett 2500-at vihet haza. A mostani árfolyam szerint ez több, mint 800 ezer forint jelenleg, ami még 5 fele osztva sem rossz pénz. A mai napon két Bo3-at követhetünk végig, vagyis az elődöntőt és magát a döntőt.

A meccsekről természetesen élő közvetítés is lesz, a mai napon délután 14:00-tól, az ESL Esporthu LoL csatornáján, melyet alább találtok!

Gyertek, szurkoljatok ti is hazánk legjobbjainak. Ami a végső mezőnyt illeti, a WiLD ugye már kapott meghívót, és mivel minden egyes országban nemzeti döntők lesznek, ezért a csoportkörök úgymond elmaradnak. Helyette, ha ez lement, rögtön a rájátszással kezdünk, ahol a WiLD mellé csatlakozik még 2 görög, 2 adriai térségből származó, 1 román, egy bolgár és a mai győztes magyar csapat. Ha szeretnétek pontosan követni az eseményeket az ESL honlapján, a verseny kiírását ezen a linken találjátok. Ha pedig az esemény honlapjára vagytok kíváncsiak, azt itt találjátok!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.