A Dani füle gaming zsebelte be az első helyet a tegnapi MondoCon döntőben

A Dani füle gaming zsebelte be az első helyet a tegnapi MondoCon döntőben

A MondoCon - PC Guru Show gamer színpadán élőben játszottak a döntősök a 100.000 Ft-os összdíjazásért!

Tegnap élőben csapott össze a Team Plague és a Dani füle gaming csapata a MondoCon döntőjében, ahol kisebb meglepetésre kikapott 3-1-re a Team Plague csapata. Nézzük, mik is történtek a helyszínen és a mérkőzésen egyaránt. Sajnos a helyszínen számos technikai problémával kellett megküzdeniük a játékosoknak, még mielőtt egymásnak eshettek volna. Voltak internet problémák –főleg az első kettő mérkőzésen–, ahol is volt, hogy 300-as pinggel kellett játszaniuk. Majd mikor már a szerencse egy picit melléjük állt és a hálózat is helyre állt volna, jöttek a technikai problémák: a kékhalál és egyéb, a gépekkel kapcsolatos problémák is felmerültek.A Dani füle gaming csapata a megszokott felállásban lépett az Idézők Szurdokába, hiszen itt volt Gabend, Drx, Cuhi, Loxigar és Mokus is. Míg azonban a Team Plague csapatánál a top és a mid változott, így topon Frather helyett volt wAzier, miden Sk1nzor helyett Robusto. Rajtuk kívül a csapat már a megszokott volt: Frenna, Geller és Malacko személyében.

Első meccs

A Dani füle gaming már az elején odatette magát és meg akarta mutatni a Team Plague csapatának, hogy jobb, ha komolyan veszik őket, melyet teljesen sikeresen tettek, hisz bármilyen nehezebb komplikáció nélkül, dominálva szerezték meg maguknak az első pontot a mérkőzés megnyerésével.

Második meccs

Az első meccs után, a Team Plague vérszemet kapott és megmutatta a Dani füle gaming csapatának, hogy ki is az úr a háznál. Az első meccsen a Dani füle gaming által mutatott dominancia a visszájára fordult és a Team Plague zárta le győzelemmel a mérkőzést.

Harmadik meccs

A harmadik mérkőzésen már mindkét csapat kóstolgatta egymást, majd a Team Plague szerette volna a Baron Nashort és annak erejét megszerezni, azonban ezt Loxigar ellopta, így ez a mérkőzés ott elúszott számukra. A harmadik meccs után a Dani füle gaming vezetett 2-1-re.

Negyedik meccs

A harmadik meccsből bukásából sajnos nem tudott elég erőt meríteni a Team Plague; küzdöttek az utolsó pillanatig, tényleg minden megpróbáltak megtenni, hogy megszerezzék második pontjukat, azonban ez sajnos végül nem jött össze. Így a Dani füle gaming szerezte meg a harmadik győzelmet, –ezzel pedig véget is ért a döntő.

Az összes mérkőzés és a teljes stream ide kattintva visszanézhető.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!