A WoT legnagyobb rákfenéje a toxikus játékosközössége!

A WoT legnagyobb rákfenéje a toxikus játékosközössége!

A közösség toxikus, –de vajon mi ennek az oka, és hogyan lehetne változtatni?

Ha a játék hibáiról van szó, akkor a legtöbben talán a matchmakinget, a rengeteg prémium tankot vagy az RNG-t említenék meg, de ugyanekkora –ha nem nagyobb– probléma a toxikus játékosközösség, ami megszámlálhatatlanul sok tankparancsnok kedvét veheti el a World of Tanks-től.

Az újoncok szemszögéből

Gondolj bele, hogy a játékot 2018-ban kezdted, és csak hétvégén van időd leülni kicsit tankozni. Alig van pár száz, esetleg pár ezer csatád, és minden mérkőzés után rád ír valamelyik csapattársad, és "noob", "learn to play" vagy más negatív jelzővel illet. Biztosan nem esik jól, és talán a játékkedved is elmegy a játéktól.

A régi motorosok perspektívájából

A kezdő játékosok rengeteg hibát elkövetnek, így gyakran olyankor védekeznek, amikor támadniuk kellene, és támadnak, amikor defenzíven kellene játszaniuk. Például elmennek Lakevillen a völgybe nulla toronypáncéllal és lövegsüllyedéssel, és ha őket szétlövik, akkor olyan hátrányba kerül a csapat, amiből már nagyon nehéz felállni. A csatának tehát vége, és vissza is kanyarodtunk az előző bekezdésben taglaltakhoz.

Miben kellene változtatni?

Mindenki volt zöldfülű, így mindenki hibázott, ezért nem lehet elvárni, hogy egy tapasztalatlan játékos tökéletesen játsszon. Minden két emberen múlik, így természetesen a profiknak segítséget kell nyújtaniuk, –de ugyanakkor az is elengedhetetlen, hogy a tanácsaikat a kezdők megfogadják.

Ti belefutottatok már abba, hogy egy profi beszólt nektek? Esetleg megpróbáltatok segíteni valakin, de csak egy "stfu" jött vissza?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.