Hirdetés

Játékosoktól játékosoknak: Magyar fejlesztési fa!

Ilyen lehetne a teljes magyar tech tree tier I-től tier X-ig.

Esport1 Podcast

Vizicsacsi új csapatot talált és szárnyal a Ragnarök!

Mégis talált magának csapatot a magyar játékos, így megint láthatunk hazai megmozdulásokat az LEC-ben. A Ragnarök gyakorlatilag letarolta a játékpiacot, mind eladásban, mind pedig a Twitch számokban. Egy kutatásból pedig kiderült, hogy melyik játékok tudják a legjobban felhúzni a játékosaikat.

Hirdetés

A magyar fejlesztési fa ötlete nem új keletű, hiszen amióta magyarok játszanak a World of Tanks-szel, azóta ötlik fel újra és újra bennünk a gondolat, hogy milyen jó lenne egy saját, önálló Tech Tree. Tekintsünk most el most minden információtól, ami a globális vagy európai fejlesztési ágakról szóltak, és révedjünk el az alábbi elképzelésben, aminek megalkotása egyrészt Karika, másrészt a Wotnoobians csatornáról Ferkó érdeme.

Ha összességében nézzük az eddig implementált ágakat, akkor kijelenthetjük, hogy a Wargaming mindenképp nemzetspecifikus tankokat szeretne az ág adott tierjében tudni, így kapásból kijelenthetjük, hogy a tier IX-es és tier X-es közepes harckocsi ilyen formában biztosan nem fog bekerülni, ugyanis a T-55A egyedi tankként már bent van, és ezen logika mentén a T-55AM-nek se lenne sok értelme.

Tier X tankvadász: Straussler

A valódi tervrajzok jogvédelem alatt állnak, de szerencsére Karika elkészítette a tankvadász 3D modelljét, -így mégis szemügyre vehetjük. A TD egy automata töltőberendezéssel ellátott 120mm L1 ágyúval lett volna felszerelve, -egy tárba pedig 6 lövedék fért volna. A vertikális lövegkitéríthetősége -6 és +10 fok, a horizontális pedig -10 és +10 fok közé tehető.

A páncélzatáról sajnos nincs semmi adatunk, de a fajlagos teljesítménye 28-32 lóerő / tonna között mozog, amivel lánctalpakon 65 km / órás, kerekeken pedig 85 km / órás sebesség elérésére lett volna képes. Külön érdekesség, hogy a legénységet csupán két fő alkotja, -egy vezető, és természetesen a parancsnok, aki egyben a lövész is.

Mindegy, hogy mennyire lesznek gyengék, akarjuk őket!

A magyar játékosközösség viszonylag nagy. Bár nem voltunk a legaktívabbak a World of Tanks hivatalos fórumán -így a magyar részleget meg is szüntették-, de a lengyelek, a csehek és a németek után nem sokkal lemaradva épp magyar játékosból van a legtöbb. Érthető, hogy először olyan újításokra fektetnek hangsúlyt, mint a kerekes járművek, de remélhetőleg a közeljövőben megkapjuk jól megérdemelt fejlesztési águnkat, -akár egy globális fa részeként.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!