Játékosoktól játékosoknak: Magyar fejlesztési fa!

Játékosoktól játékosoknak: Magyar fejlesztési fa!

Ilyen lehetne a teljes magyar tech tree tier I-től tier X-ig.

A magyar fejlesztési fa ötlete nem új keletű, hiszen amióta magyarok játszanak a World of Tanks-szel, azóta ötlik fel újra és újra bennünk a gondolat, hogy milyen jó lenne egy saját, önálló Tech Tree. Tekintsünk most el most minden információtól, ami a globális vagy európai fejlesztési ágakról szóltak, és révedjünk el az alábbi elképzelésben, aminek megalkotása egyrészt Karika, másrészt a Wotnoobians csatornáról Ferkó érdeme.

Ha összességében nézzük az eddig implementált ágakat, akkor kijelenthetjük, hogy a Wargaming mindenképp nemzetspecifikus tankokat szeretne az ág adott tierjében tudni, így kapásból kijelenthetjük, hogy a tier IX-es és tier X-es közepes harckocsi ilyen formában biztosan nem fog bekerülni, ugyanis a T-55A egyedi tankként már bent van, és ezen logika mentén a T-55AM-nek se lenne sok értelme.

Tier X tankvadász: Straussler

A valódi tervrajzok jogvédelem alatt állnak, de szerencsére Karika elkészítette a tankvadász 3D modelljét, -így mégis szemügyre vehetjük. A TD egy automata töltőberendezéssel ellátott 120mm L1 ágyúval lett volna felszerelve, -egy tárba pedig 6 lövedék fért volna. A vertikális lövegkitéríthetősége -6 és +10 fok, a horizontális pedig -10 és +10 fok közé tehető.

A páncélzatáról sajnos nincs semmi adatunk, de a fajlagos teljesítménye 28-32 lóerő / tonna között mozog, amivel lánctalpakon 65 km / órás, kerekeken pedig 85 km / órás sebesség elérésére lett volna képes. Külön érdekesség, hogy a legénységet csupán két fő alkotja, -egy vezető, és természetesen a parancsnok, aki egyben a lövész is.

Mindegy, hogy mennyire lesznek gyengék, akarjuk őket!

A magyar játékosközösség viszonylag nagy. Bár nem voltunk a legaktívabbak a World of Tanks hivatalos fórumán -így a magyar részleget meg is szüntették-, de a lengyelek, a csehek és a németek után nem sokkal lemaradva épp magyar játékosból van a legtöbb. Érthető, hogy először olyan újításokra fektetnek hangsúlyt, mint a kerekes járművek, de remélhetőleg a közeljövőben megkapjuk jól megérdemelt fejlesztési águnkat, -akár egy globális fa részeként.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.