Vámpírok a farkasemberek ellen: Dakillzor vagy Orzanel a jobb?

Vámpírok a farkasemberek ellen: Dakillzor vagy Orzanel a jobb?

Aktiváld a bónuszkódot, csatlakozz az árnyak légióihoz és nyerj!

Október 26-áig választhatod ki, hogy a vámpírok, vagy inkább a farkasemberek frakciójához szeretnél csatlakozni. Ehhez az alábbi bónuszkódokat kell aktiválnod a World of Tanks hivatalos oldalán az Activate Wargaming Code menüpont alatt, mint ahogy eddig mindig. A választásod azonban jól fontold meg!

Vámpír leszek! Farkasember leszek!
IAMTHIRSTY IAMHUNGRY

Mindkét bónuszkód az alábbi jutalmakat adja:

  • 1 darab személyes tartalék: +100% XP egy órán keresztül
  • 1 darab személyes tartalék: +50% kredit egy órán keresztül

Ezenfelül kapsz egy küldetést is, aminél azt a feladatot kapod, hogy játssz le 20 csatát, és végezz a top 10 alap XP szerző játékos közt a csapatodból. Ha teljesíted, akkor a jutalmak se maradnak el:

  • 1 garázshely
  • 3 darab személyes tartalék: +100% XP két órán keresztül
  • 2 darab személyes tartalék: +100% legénységi XP két órán keresztül
  • 1 darab személyes tartalék: +50% kredit egy órán keresztül

A küldetés teljesítéséért egy pontot kap a frakciód, és az előrehaladást a hivatalos cikkben tudod figyelemmel követni. Ezenkívül lényeges, hogy ha felhasználtad valamelyik bónuszkódot, akkor a másikat már nem fogod tudni.

Dakillzor vs Orzanel

Október 27-én 17:00 órától a frakciók parancsnokainak összecsapását a World of Tanks hivatalos Twitch csatornáján tudod majd figyelemmel követni. A vámpírokat Orzanel, míg a farkasembereket Dakillzor képviseli. A megmérettetés két órán keresztül tart majd, és az nyer, aki több alap XP-t szerez szakaszban, -az extra pontokat pedig a győztes frakciónak írják majd jóvá.

A jelenlegi állás szerint a farkasembereknek 30.200 pontjuk van, míg a vámpíroknak 24.379. A küldetések teljesítéséért a farkasemberek további 4.395, míg a vámpírok további 4.192 pontot kapnak.

A cikkben említést tesznek még egy fázisról, amit egyelőre homály fed. Az viszont biztos, hogyha a vámpírok nyernek, akkor a francia járművekhez, míg ha a farkasemberek, akkor a német tankokhoz kapnak Black Widow álcafestést a résztvevők.

Vajon Dakillzor vagy Orzanel a jobb játékos? Ti melyik frakciót választjátok, és miért?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.