A WoWS után itt a Twitch Prime előfizetők WoT-os ajándéka?

A WoWS után itt a Twitch Prime előfizetők WoT-os ajándéka?

A játék fájljai között érdekes stílusokra és legénységi tagokra bukkantak az adatbányászok.

A World of Tanks és a Twitch Prime között idáig nem volt szorosabb együttműködés, de a jelek szerint hamarosan megtörik a jég. A World of Warships játékosai idén tavasszal tehettek szert egyedi kikötőre, konténerekre és persze Kappa kapitányra, ha Twitch Prime előfizetőkké váltak. Az adatbányászok a játék fájljai között érdekes tartalmakra bukkantak a napokban.

A fenti stílushoz kísértetiesen hasonlító álcafestést figyelhettek meg az alábbi Type 5-ön, és egy női legénységi tag is felbukkan lila masnival a hajában, -ami arra enged következtetni, hogy hamarosan exkluzív World of Tanks tartalmakra tehetünk szert a Twitch Prime előfizetéssel.

Bár a WoT nem tartozik a legnépszerűbb játékok közé Twitchen, de egyes streamerek, mint Quickybaby, Skill4ltu, SirFoch, CirconFlexes vagy épp Dakillzor játékosok ezreit szegezik a képernyő elé, így csúcsidőben körülbelül 10.000-en nézik egyszerre a tankos tartalmakat.

Frissítéve: A percekben érkezett ez az új borítókép

Ti lecsapnátok erre a lehetőségre, ha valóban behoznák?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.