S1mple eddigi karrierje legjobb formájában van!

S1mple eddigi karrierje legjobb formájában van!

Brutális teljesítményt pakol minden meccsébe a fiatal ukrán AWP-s, nézzük meg kicsit s1mple és a Na'Vi statisztikáit az utóbbi időből.

Oleksandr Kostyliev, vagy ahogy a legtöbben ismerik s1mple mindig is borzasztó jó játékos volt, legyen szó akár a 2015-ös FlipSid3 Tactics időkről vagy a 2016 óta tartó Na'Vi-s karrierjéről, mindig is a hátán hordta a csapatát. Nyilván végigmenni a teljes karrierjén több napba kerülne, így mi most az Astralis elleni FACEIT Major: London óta eltelt időszakot, az azóta lejátszott mérkőzéseket nézzük meg. 

23123

A már említett Astralis elleni döntőre teljesen elfogyott a csapat, sem fejben sem skill-ben nem voltak elég erősek a dánok ellen, majd jött az ESL One New York 2018 ahol a Major utáni magukhoz térés közben is csak felemás eredményeket tudtak felmutatni, végül 5-6. helyen zárták azt a versenyt. Minimális pihenőt kaptak csak a CS:GO top csapatai, hiszen javában zajlik a szezon legnagyobb online Liga rendszerű bajnoksága az ESL Pro League 8. szezonja. S1mple és a Na'Vi itt eddig összesen 20 pályát játszott, mindössze négy alkalommal szenvedtek vereséget ellenfeleiktől, s1mple pedig ugyancsak 4 alkalommal zárta a meccseket negatív K/D aránnyal vagy egy egész alatti összesített értékeléssel.

"Mondjatok nekem jó háterősítő gyakorlatok a súlyemelésen kívül." - Anders Blume

"S1mple-ként játszani a Na'Vi-ban 2017-től 2018 elejéig." - Thorin

A rosszmájú vagy éppen csak vicces kedvű kommentelők általában azt szokták mondani, hogy s1mple viszi a hátán az egész Na'Vi-t és nélküle nem lenne a világ második legjobb CS:GO csapata. Ebben van igazság, hiszen egy alacsonyabb szintű csapat sem lenne ugyanaz bármelyik, már megszokott tagja nélkül, ugyanakkor nem gondolom azt, hogy a Na'Vi pusztán s1mple játéka miatt tart ott ahol. A fiatal ukrán AWP-s statisztikái mindenképpen kiemelkedőek, nem csak a csapata többi tagjától, de az egész profi CS:GO mezőnyből is. Az utóbbi egy hónap mérkőzéseiből 1.32-es átlag HLTV értékeléssel áll, 1.52-es K/D aránnyal és körönkénti 81.8-as átlag sebzéssel rendelkezik. Ezek a számok a profi, top csapatok mezőnyéből abszolut első helyezést érnek, az összesített statisztikában egyedül a kisebb csapatok, fiatal, feltörekvő tehetségei tudják megelőzni, de persze nekik nem a világelső Astralis ellen kell játszaniuk. A számokból kiolvashatjuk azt is, hogy átlag két körönként esik el s1mple az adott mérkőzésen és 84%, hogy az adott körben frag-elni tud majd.

s1mple statisztikái az elbukott Major döntő óta

Borzasztó erős teljesítményt ez az AWP-s fenegyerektől, ugyanakkor a teljes Na'Vi rendben van most. A csapat két fiatalja, flamie és electronic is fantasztikus formában játszik az utóbbi hónapok során, a már veteránnak számító Edward is újra magára talált az év eleji gyengébb szereplése után, míg zeus továbbra is a CIS régió legjobb irányítója véleményem szerint, és ha az EU és a CIS régió IGL szerepet betöltő játékosait nézzük akkor is a top 3-ban szerepel. Nem véletlenül csücsül a Na'Vi mind a HLTV mind az EPL dobogójának második fokán, a kérdés csupán az, hogy tudnak-e még a jelenlegi helyzetükből is annyit fejlődni, hogy veszélyesek legyenek a több, mint fél éve világelső Astralis csapatára?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Borítókép és kép: HLTV.org

Kövess Minket!