Tíz alulértékelt lap arénában: ezeket is érdemes választani

Az alulértékelt lapok közül mutatunk tízet, amikkel nagy győzelmeket arathattok az arénában!

A Dual Class arénából kevesebb, mint egy hét van hátra, ezért érdemes felkészülni a november 1-je utáni megszokott, régi formátumra. Ebben a cikkben összeszedtünk tíz alulértékelt lapot, amiket érdemes megfontolni a draftolási szakaszban. Nem teljes és nem tökéletes a lista, de ha csak egy jó runt is hoz valamelyik alábbi kártya, már megérte!

Rusty Recycler

Egy manával drágább Stegodon, viszont a Mech besorolás és a Lifesteal rengeteget számíthat a meccsek kései szakaszában.

Topsy Turvy

A Crazed Alchemist képességét kapjuk meg sokkal olcsóbban, viszont önmagában kijátszhatatlan formában. Egyet érdemes kivenni, kettőt teljesen felesleges.

Betrayal

A területi sebzések megfogyatkoztak, így minden megoldásra szükség van. A Betrayal kiváló kártya erre a célra, bár a jobb játékosok reflexből körbe játsszák minden alkalommal.

Silver Vanguard

Egy szörnyű test, egy szituációs képességgel. Mindenképp kell mellé legalább kettő, de inkább három erős nyolc manás lény, anélkül soha ne vegyétek ki.

Shadowstep

A Combo kártyák aktivátora és egy kifejezetten hasznos varázslat. Több esetben is besülhet, de a nagy jutalom megérheti a kisebb áldozatot, amit hoztunk a pickelésével.

Hemet, Jungle Hunter

Ez a legendás kártya egyszerűen pazar. Segít a topdeckelésben, a haszontalan lapoktól megszabadít és még az értékei is teljesen okésak a hatodik körben.

Flesheating Ghoul

Önmagában egy gyenge kártya, de kötelező megoldania az ellenfélnek, vagy könnyedén elszabadulhat. Azonnali fenyegetést jelent a harmadik körben.

Questing Adventurer

Arénában nehezebb kihasználni a képességét, de akár negyedik körre,  néhány olcsó varázslat segítségével valódi szörnyet hozhatunk létre. Az ellenfélnek kötelező azonnal megoldania, vagy túl nagy hátrányba kerül.

Sunborne Val’kyr

A Fungalmancer sokkal erősebb öt drop, de a plusz élet is hasznos lehet már csak egy lényen is. Rengeteg helyzetben hasznos, megéri kivenni akár többet is.

Keening Banshee

Elégetheti a lapjaid? Igen! Kapsz négy manáért egy 5/5-ös lényt? Igen! Sokan nem választják, mert félnek a képességétől. (Khm, Fel Reaver.) Nekik üzenjük, hogy nyugodtan vegyék ki a draft során, mivel többször lesz nyerő lap, mint a vereségük oka.

Ha biztosra akartok menni a draftolás során használjátok a Lightforge oldalát, ahol naprakész értékeket kaptok minden kártyához. Játszani nem tud helyettetek az oldal, de egy jó draft számos győzelmet érhet magában.

Nektek milyen tuti pickjeitek vannak, amikkel más nem mindig értene egyet?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!