Így szerezd meg ingyen a Twitch Prime ajándékot!

Így szerezd meg ingyen a Twitch Prime ajándékot!

Prémium tankok, női legénységi tag és még sok minden más a Twitch Prime csomagban!

Az első nagyobb Twitch Prime akcióra október 25-e és november 30-a között csaphattok le, -és meglehetősen értékes jutalmakat lehet szerezni. A sok ajándék között az álcafestés egyelőre nem szerepel, és ez -valamint a csomag nevében szereplő "alpha" jelző- arra enged következtetni, hogy decemberben kapunk még egy béta pakkot is.

Twitch Prime ajándékok

Charlotte Wells parancsnok (0. képessége a hatodik érzék) Twitch Prime embléma, és "Beyond the Service Call" medál
Két darab 10 napra kölcsönözhető prémium tank az alábbiak közül: Heavy tank No. VI, Eagle 7, Somua SM, Löwe 1. küldetés: +15% XP és kredit minden csatára, ahol a top 10 alap XP szerző között végzel
2. küldetés: naponta egy embléma 3. küldetés: Churchill IIII harckocsi* garázshellyel, 100%-os legénységgel
15% kedvezmény a 20$ feletti termékekre a Premium Shopban 10 darab nagy javítócsomag, elsősegélycsomag és automata tűzoltókészülék
Valentine II harckocsi* garázshellyel, és 100%-os legénységgel 2 nap prémium

*Ha már megvan valamelyik prémium tank, akkor kredit kompenzációt kapsz. A Churchill III-ért 600.000 kreditet, a Valentine II-ért pedig 400.000 kreditet.

Így szerezd be ingyen a Twitch Prime jutalmakat

1. Regisztrálj, és töltsd le a World of Tanks-et!

2. Regisztrálj a Twitchre, majd válaszd ki a Prime menüpontot!

Ha még nem vagy Amazon felhasználó, akkor regisztráld be magad az oldalra, majd kösd össze a Twitch és Amazon fiókodat. A regisztrációkor kérni fogja a bankkártya adataidat. Ez azért szükséges, mert levonásra kerül egy bizonyos összeg, amivel azt ellenőrzik, hogy valódiak-e az adatok. Ezt követően a tranzakciós díj visszautalásra kerül a számládra.

3. Kösd össze a Twitch és a World of Tanks fiókodat!

Ezt a World of Tanks hivatalos oldalán találod, ha a jobb felső sarokban bejelentkezel, majd a játékosnevedre kattintva behozod az Account Management menüpontot, és azon belül rákattintasz a Twitch ikonra.

4. Ha mindent jól csináltál, akkor klikk a Claim the Offerre (Ajándék elfogadása), és lépj be a játékba a jutalmakért!

FONTOS: Ha mindezzel megvagy, akkor mondd le a Prime Video előfizetést!

Lépj fel a Prime Video oldalára, és a jobb felső sarokban válaszd az Account & Settings menüpontot, majd klikk az End Membershipre! Egy okot tudnánk említeni, hogy miért ne mondd le azonnal, de ezt mindenki csak saját felelősségére vállalja be! Ahogy a cikk bevezetőjében is említettük, ez csak az alfa csomag, ezért esélyes, hogy decemberben megkapjuk a bétát is, és 2,99 euró nem egy rossz ajánlat két Twitch Prime ajándékért.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.