Talán újra megvásárolható lesz a Defender novemberben!

Talán újra megvásárolható lesz a Defender novemberben!

Ha ez nem kamu, akkor a Wargaming eddigi legnagyobb hibáját készül elkövetni!

A Daily Bounce, vagyis Harkonnen –aki egyike az angol Community Contributor csapatnak– információi alapján november 1-je és november 5-e között újra bekerül a Premium Shopba az Object 252U, –vagy ismertebb nevén a Defender.

Mindig megéri: top 10 prémium tank

Scheff | 18/09/17 12:21 A prémium tankok a World of Tanks kiadása óta a játékmenet részét képezik, és a mai napig a játékosok többségének problémát okoz, hogy melyiket válassza. Ez nem is csoda, ugyanis havonta kiadnak egy újabbat, ami természetesen erősebb, mint a régiek.

Ha ez igaz, akkor a Wargaming eddigi legnagyobb hibáját készül elkövetni!

2018 februárjában minden szerveren újra megvásárolhatóvá tették a Defendert, de ebből az akcióból épp az európai maradt ki, –ugyanis a játékosközösség egyhangúan elutasította a Defender által megkezdett powercreep irányvonalat. Talán az amerikai, orosz és ázsiai játékosoknak nem volt ezzel a harckocsival problémája, de itt az EU szerveren egyáltalán nincs rá szükség.

Mit gondoltok a hír hitelességéről? Talán a Wargaming a reakciókból szeretné felmérni, hogy mit szólunk hozzá, és így nem véletlenül szivárgott ki ez az információ?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.