Újra meghatározó ellenfelek lesznek: T-55A és Object 260 buff!

Újra meghatározó ellenfelek lesznek: T-55A és Object 260 buff!

Az első kampány jutalom tankjait újra naggyá teszi a Wargaming!

Az első személyes kampány főnyereményei fölött úgy tűnik, hogy eljárt az idő. Ezért a Wargaming fontolóra vette, hogy újra naggyá teszi ezeket a harckocsikat. A soron következő buffok a szuperteszten már élesek, és egyaránt érintik a tankok páncélzatát, tűzerejét és mozgékonyságát.

T-55A

Nyers paraméter változásaiban megfigyelhető, hogy igen komoly lóerő többletet kapott a motor, ami igen jelentősen megdobta a tank fajlagos teljesítményét. Ezenkívül minimálisan javult a szórása toronyforgatáskor, valamint 0,1 másodperccel a célzási ideje is. A valódi nagy durranás azonban a toronypáncél erősítése, ami a T-54 HD tornyához lesz hasonló.

Object 260

Keményebb és veszélyesebb lesz, mint valaha! A löveg szinte minden paraméterében javult, ami elmondható a célzási idejéről, szórásáról és persze az újratöltési sebességéről is, amin 0,5 másodpercet nyer innentől. Akárcsak a T-55A esetében, úgy az Object 260-nál is növelték a toronypáncélzat vastagságát.

Tényleg ráfért már ezekre a tankokra a buff? Hol jártok az első személyes kampányban?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.