Koppenhága polgármestere meghívta az Astralist egy palacsintás ünneplésre

Koppenhága polgármestere meghívta az Astralist egy palacsintás ünneplésre

Erre az eseményre csak azokat hívják meg, akik hatalmas sikert értek el valamilyen sportban, –így az Astralis-nak is ott a helye.

Az Astralis kirobbanó formája és legendás játéka már nem csak a CS:GO rajongóknak szúrt szemet: az e-sportban is rengetegen emlegetik már ezt a szervezetet, –főleg azok után, hogy a League of Legends-ben is lesz egy csapatuk jövőre, amikor is elindul az európai franchising. Egyelőre kérdéses, hogy abban a csapatban milyen játékosok szerepelnek majd, de az kétségtelen, hogy az Astralis-t már-már az e-sportok Real Madridjának, vagy Barcelonájának nevezhetjük. Device-éknak már a múltban is volt hasonló remek menetelésük, de a mostani egyelőre megállíthatatlannak tűnik, –főleg akkor, ha még Thorin is azt állítja, hogy jelenleg nem létezik olyan csapat, aki megfoghatná a dánokat.

Szerencsére a skandináv országok eléggé nyitottak és pozitívan állnak az e-sporthoz, így a Major győzelem után a miniszterelnök gratulált a játékosoknak, most pedig a főváros, az az Koppenhága polgármestere, Frank Jensen döntött úgy, hogy meghívja a csapatot egy évente megrendezett palacsintázásra, ahol a kiemelkedő sport teljesítményt elért dán versenyzőket ünneplik meg.

"Koppenhága polgármestere meghívott minket egy "palacsintás ünneplésre" a városházán. Ezt az ünnepséget azért tartják, hogy tisztelegjenek a legnagyobb dán sport eredmények előtt, mi pedig már másodjára járunk majd ott."

Mint láthatjátok, az Astralis-os srácoknak ez már nem lesz túl nagy újdonság, hisz a másik sikerszériájuk közepette már jártak ezen az ünnepségen, de most újra ellátogathatnak oda. Egyértelmű, hogy gla1vék teljesen megérdemlik ezt azok után, hogy egy hosszabb hatásszünet után bombaként tértek vissza, –és az elmúlt fél évben nemhogy szériát, de meccset is alig vesztettek. Le a kalappal a dánok előtt, és kíváncsian várjuk, hogy meddig tart ez az elképesztő dominálás!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!