CheeseHead legend 2-ig mászott a Combo Priesttel

CheeseHead legend 2-ig mászott a Combo Priesttel

CheeseHead kicsit átalakította a Combo Priestet és egészen legend 2-ig mászott vele. Mutatjuk a paklit!

Hamarosan véget ér az októberi szezon, ezért a legjobb játékosok elkezdték a hajrát a minél jobb legend helyezésekért és a HCT pontokért. A magyar kártyások közül kiemelkedik CheeseHead, a DEAC Hackers csapat tagja, aki jelenleg a fantasztikus 2. helyezés birtokosa a legend rankon belül, az európai szerveren. Nézzük meg mivel sikerült ez a kiváló eredmény!

CheeseHead’s Legend #2 Combo Priest

Kód: AAECAa0GBtUIpQnWCsrDAr7IAvv+AgztAfgC5QT2B9EK0gryDNHBAtjBAuXMAvLxAuX3AgA=

A pakli alapváltozata már egy ideje kering a Hearthstone oldalakon, de CheeseHead úgy tűnik megtalálta a tökéletes verziót. Haze adta az ihletet és az alapokat, amit átdolgozott a magyar játékos. A deck legnagyobb erőssége, hogy 4000 dust alatti gyártási költséggel rendelkezik, ezért a kevés lapkészlettel és varázsporral rendelkezők is tehetnek egy próbát vele.

A Combo Priest ősidők óta velünk van, de mindig valahogy más jelmezbe öltöztetik Anduint a legújabb variációk alkotói. Ezúttal a Boomsday Project lapjaival turbózták fel az Inner Fire + Divine Spirit alapkombóra épülő típust. Érkezett az Extra arms és a Damaged Stegotron, amik közül az előbbi egy plusz erősítésként –ráadásul duplán– elnyomható, az utóbbi egy hatalmas lény, ami rengeteg életerőponttal rendelkezik és a Priestnek nem is kell több. Elég felgyógyítani az olcsó varázslatokkal és utána szintén néhány mana rááldozásával a halálos sebzésig felbuffolni. 

Nem mindig jön össze a Stegotronos kombó, de erre van ott a Tar Creeper, Injured Blademaster és végső soron Lyra, amiből megtalálhatjuk a legjobb varázslatokat a meccs megnyeréséhez. Akkor sincs baj, ha Lyra vagy a Witchwood Grizzly idő előtt elpusztulna, mert a két Eternal Servitude nem csak a Stegotront képes visszaidézni olcsón, hanem a legendás lapot és a medvét is.

CheeseHeadnek összejöhet a legend 1 is; a legnagyobb kérdés, hogy sikerül-e megtartania ezt a jó helyezést a hónap végéig. Az biztos, hogy kiváló formában van a magyar játékos, –szurkoljunk neki, hogy összejöjjön a kvalifikáció a HCT Playoffra!

Ti milyen rankra mentek rá a hónap végére?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!