A hazai közönség ereje a V4 Future Sport Festival alatt is megmutatkozott!

Hazai közönség előtt minden sportban élmény játszani, –CS:GO-ban is volt már abszolut felemelő a hangulat több helyszínen is.

Bármennyire is könnyűnek tűnik otthonról, a fotelból nézve a CS:GO, aki megpróbálkozik vele a mezei MM-ek világától komolyabban az hamar rádöbben, hogy még sem olyan egyszerű belőni azt a shox fejest vagy lehozni egy 1vX helyzetet. LAN-on, vagy a színpadon közönség előtt játszva ez hatványozottan igaz, ha más nem hát a belső drukk miatt. Teljesen más érzés, és más körülmények uralkodnak egy online mérkőzésen vagy színpadon több ezer ember előtt.weqwewqSok játékosnak és csapatnak kell is idő amíg hozzászoknak, hogy LAN-os ugyanazt a teljesítményt tudják nyújtani, mint online. A pontot az i-re pedig a hazai közönség előtti játék teszi fel. Gondoljunk csak vissza, mekkora hangulat volt az arénában amikor januárban a Cloud9 Bostonban nyerte meg a Major-t, vagy a Virtus.pro 2014-es  Katowicei győzelmén. De hosszasan lehetne még sorolni más, nem Major versenyeket is, ahol a papíron –ha csak minimálisan is–, de az esélytelenebb csapat olyan mentális boostot kapott a hazai szurkolóitól, hogy végül megnyerték a mérkőzést, vagy akár az egész versenyt is.

Egy fantasztikus összeállítást láthattok most a hazai közönség hangjáról különböző versenyeken, –bizony a magyar szurkolók is kiengedték magukból az oroszlánt a GameAgents meccsein a V4 során.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!