Újra megvásárolható az Alan Wake: csapjatok le a hatalmas akcióra

Újra megvásárolható az Alan Wake: csapjatok le a hatalmas akcióra

Újra megvásárolható a Remedy egyik legjobb játéka, az Alan Wake. Ne szalasszátok el kínálkozó alkalmat és a hatalmas akciót!

Visszatér a virtuális polcokra a Remedy legsikeresebb játéka! Az Alan Wake a halloweeni nagy leárazásokban most fillérekért beszerezhető. Nem érdemes tovább halogatni a vásárlást, a halloweeni borongós estékre mindenkinek kötelező darab!Az Alan Wake sorozat első része 2012-ben jött ki PC-re és rögtön óriási sikert aratott. A csavaros és izgalmas történet, az akciódús játékmenet és a félelmetes helyszínek együtt egy ízig-vérig thriller/horror játékká álltak össze. A zseblámpánkba kapaszkodva próbáltunk rájönni, hogy mi is történt velünk, a feleségünkkel, és merültünk el egy olyan álomvilágba, ami akár a valóság is lehetne. A hatalmas siker után jött a jóval gyengébbre sikerült folytatás, ami nem is kapta meg a számozást, hanem az American Nightmare alcímet viselte.  Ez az erősen közepes spin-off –az eredeti játékhoz hasonlóan– 2012-ben érkezett meg az asztali számítógépekre. A Remedy tervezte az Alan Wake hivatalos folytatását, de végül leálltak a projekttel és a Quantum Brake-re fókuszáltak inkább. Mindenki döntse el, hogy megérte-e a váltás, –az biztos, hogy az Alan Wake rajongók azóta is várják az újabb kalandokat.

A Remedy stílusosan tér vissza: Jön a Control!

A Remedy stílusosan tér vissza: jön a Control, amit most be is mutatunk nektek.

A Microsoft támogatásával újra megvásárolható az eredeti játék Steamen és GoG-on 80 százalékos kedvezménnyel, amihez hozzácsaphatjuk az American Nightmare-t is, –így teljessé téve a kollekciónkat.

Önmagában az Alan Wake 2.5 euróba ( 800 Ft) kerül, az American Nightmare-rel együtt 4.2 euróba (1400 Ft).

Siessetek, mert csak november 1-ig él az akció!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.