Itt a végleges HGG cheer jutalomlista: Golden Classic pakk is ütheti a markunkat

Itt a végleges lista a HGG cheer jutalmaival, 30 sima + 1 Golden Classic pakkal. Ajánlott vétel, főleg a kezdőknek!

A Hearthstone Global Games mérkőzésein szurkolhattunk a magyar válogatottnak, nézhettük a legjobb és legizgalmasabb meccseket és akár egyedi ajándékokat is bezsákolhattunk. Ha eddig nem cheereltetek akkor most mindenképp érdemes elgondolkodni rajta, mert kiderült, hogy egy Golden Classic pakkot is kapunk a pénzünkért. De pontosan mennyi, az annyi?

Egyéni jutalmak

Minden szurkolónak saját listája van, amiről beszerezheti a befektetett dollárok fejében a kisebb ajándékokat. 300 bittől egészen 2500 bitig vannak a jutalmak, amik csúcsán az egyébként nagyon vagány, limitált hátlap található.

Közösségi jutalmak

Az utolsó mérföldkőhöz is elértek a Twitch nézők. A 28 milliomodik bit elköltése után felfedte a Blizzard a Golden Classic pakk jutalmat, és ezzel lehullt a lepel az utolsó beszerezhető ajándékról is.

Mennyibe kerül az összes jutalom?

A legfontosabb kérdés, hogy mennyire mélyen kell a zsebünkbe nyúlni ehhez a rengeteg jutalomhoz. Ha a speciális és egyedi hátlapra is igényt tartotok, akkor 2500 bitet kell vásárolnotok és mehet a cheer a Blizzard hivatalos Twitch csatornáján. Ha a hátlap nem kell, akkor 300 bittel kevesebb is elég, –de a különbség annyira kicsi, hogy mindenképp a hátlapos verziót ajánljuk. 2500 bitet jelenleg két csomagból tudtok a legolcsóbban beszerezni. Első vásárlóként 1000 bitet 10 dollárért, a maradék 1500 bitet 19.95 dollárért vásárolhattok meg a virtuális boltban. Összesen tehát 29.95 dollárért a tietek lehet az összes jutalom, ami nem rossz ajánlat. Fontos megjegyezni, hogy aki már korábban is cheerelt, annak 34.95 dollárt kell kicsengetnie ugyanezért a bitmennyiségért.

Ezért a nagyjából 8500 (10.000) forintért kaptok:

  • Twitches egyedi hátlapot
  • 1 Golden Classic kártyacsomagot (5 arany lappal, amiből az egyik garantáltan rare vagy jobb)
  • 14 Classic pakkot
  • 4 Boomsday pakkot
  • 6 Witchwood pakkot
  • 2 Kobolds pakkot
  • 2 Frozen Throne pakkot
  • 2 Un’goro pakkot
  • 20 egyedi hangulatjelet Twitchre

Nem tűnik rossz dealnek főleg akkor, ha még csak most vágtok bele a Hearthstone világába és/vagy szeretnétek teljes kollekciót a kártyákból és a hátlapokból is.

Nézd meg PlayHearthstone élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Ti szurkoltatok már a HGG alatt?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!