TheVR Jani és bLYYY kiválóan szerepelt a Broadcaster Royale második napján is

TheVR Jani és bLYYY kiválóan szerepelt a Broadcaster Royale második napján is

A TygerOwl csapatnak több Top 10-es helyezés is összejött a torna második napján. 

A San Jose-i TwitchConon rendezik a Broadcaster Royale második évadának fináléját, ahol hazánkat a közvetlenül meghívott TheVR Jani és bLYYY alkotta TygerOwl csapata képviseli. A srácok ügyesen teljesítették az első nap mérkőzéseit, ráadásul a PUBStomp játékmódban még egy csirkevacsit is sikerült elhozniuk. Ha kíváncsiak vagytok az eredményekre, kattintsatok az alábbi cikkünkre!

Broadcaster Royale: Győzelemmel kezdte az első napot a TheVR Jani és bLYYY párosa!

A TygerOwl csapat ügyesen helytállt a 300 ezer dollár összdíjazású verseny első napján.

A torna tegnap tovább folytatódott, és a srácoknak ismét hat mérkőzésen kellett bizonyítaniuk, –lássuk az eredményeket!

PUBStomp

Ismét publikus meccsre kellett becsatlakozniuk és egy óra leforgása alatt minél több kill-t szerezniük. Habár csirkevacsi nem jött össze sajnos, volt olyan találkozó, ahol 10 ellenfelet is sikerült eltenniük láb alól.

Blitz

A játékmód tegnap nem feltétlenül sikerült a srácoknak, mivel nagyon hamar kiestek, plusz a második körre be sem tudtak csatlakozni. Most azonban sikeresen vették az akadályokat és a 9-ik helyen zártak. 

Platoon

A 35v35 ismét őrületes mészárlásba torkollott, sajnálatos módon azonban az ellenfél ismét jobban pozicionált és a végjátékra bLYYY volt csapatának utolsó játékosa. A hősies küzdelemnek végül egy Buggy vetett véget, ami nemes egyszerűséggel átgázolt hősünkön.

Blitz

A második Blitz kör szintén jól sikerült és a hazai páros a 10-ik helyen zárt. 

Roulette

A helyszínen lévők és a Twitch Chat a 360 noscope játékmódot szavazták meg, ami tulajdonképpen csakis mesterlövész fegyvereket jelent scope-ok nélkül. A TygerOwl itt is derekasan helyt állt és a Top10-ig meneteltek.

Roulette

A második Roulette-ben már a Wild Wild West játékmódot szavazta meg a közönség, ami csak Revolver-t, Winchester-t és Shotgunokat jelentett. A negyedik Phase-ben sajnos lerohanták a srácokat és bLYYY elesett, TheVR Jani azonban el tudta csípni a 14-ik helyet a csapatnak. 

A verseny harmadik napja közép-európai idő szerint 18:30-kor kezdődik,  mérkőzéseket pedig ezúttal is a Broadcaster Royale hivatalos Twitch csatornáján követhetitek majd, illetve TheVRJani és bLYYY is közvetíteni fogja az összecsapásokat. 

Sok sikert a TygerOwl-nak!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!