"Olyat tervezek, ami nagyot fog ütni a hazai CS életében!" - DEv interjú

A forgatókönyv szinte ugyanaz volt, mint a legutóbbi ICL-en. Alsóágról nyerte meg a Pixel a LAN-t!

Ezúttal csupán 24 csapat volt jelen az eseményen, míg korábban rendre megtelt a csarnok. Látsz bármilyen komolyabb visszaesést a kompetitív játékos számokat illetően, vagy ez csupán a véletlen műve?

Szerintem azért közre játszott az is, hogy mindenszentek meg halottak napja is most volt, sokan elutaznak ilyenkor, meg ugye őszi szünet is van ha jól tudom. Következő ICL valószínűleg megint tele lesz.

Zsinórban negyedik alkalommal hozzátok el a győzelmet. Ezúttal úgy, hogy plum már egy éve nem játszott, te pedig az utolsó LAN óta nem láttál CS-t. Ettől függetlenül készültetek bármennyire is a versenyre? 

Abszolút nem készültünk egy percet sem! Csütörtök este még nagyba nyomtam a Wow-ot! Talán ez volt az első olyan LAN-unk, ahol tényleg 1 másodpercet se foglalkoztunk CS-vel.

Az előző kérdésemhez visszacsatolva. Mit gondolsz, miért lehet az, hogy folyamatosan ti nyertek, annak ellenére, hogy látványosan nem vagytok aktívak a játékban.

Ez kicsit elszomorító inkább, hogy folyamatosan nyerünk, főleg így, ahogy most is tettük, 0 játékkal mentünk le jó páran a team-ből, a rutin és a csapategységünk, ami miatt talán mindig nyerni tudunk.

Sok feltörekvő és nagyobb név hagyta ki a versenyt, gondolok itt az MNEB-en is látható formációkra, amit például Flash-ék alkottak, vagy a jelenleg SEC-en játszó Hyperion Esports-ra. Ha ők is jelennek vannak, akkor is így végződik az egész történet?

Bubuék csak egy mix voltak, boda nálunk van, fleavék a culture-rel LAN-ozgatnak, a Hyperionból meg talán ketten is bannolva vannak, tudjuk miért.. De jöhet bárki, a LAN a mi területünk! ;)

Forrás: lanseries facebook

Sokszor, sokfelől lehet azt hallani, hogy az ICL inkább szórakozás, mint komolyan vehető verseny, szerinted ez miért van így? Te is inkább szórakozni mész?

Az elején nagyon komolyan vettem és komoly verseny is volt, aztán kezdett romlani a scene és egyre jobban félvállról vettem. Mára már odajutottunk, hogy igen, szórakozás és azért járunk le, hogy jól érezzük magunkat, játszunk egy jót, és hát látjuk mi az eredménye így is. :P

Leginkább az ICL-en versenyzel, kihagytad az MNEB-et is. Miért nem indultál valamilyen formációval a Pixel égisze alatt?

V4 óta nem játszom aktívan, –talán már öreg vagyok és nem érdekel annyira, hogy versenyezzek, de csak talán! ;)

A múltban azt mondtad, hogy aki egyszer versenyszerűen játszotta a CS-t, az örökre űzni fogja. Ez talán egy vitatható kijelentés, te elég jól hozod, amit mondtál. Tervezel még bármit komolyan a játékos karriereddel?


Ezt a mai napig így gondolom! Szerintem sose fogom tudni 100 százalékosan elengedni ezt a játékot. Szeretem a világot, a csapattársaimat és az egész LAN-ozgatást! Tervezgetek most valamit, ami nagyot fog ütni a hazai CS életében, de erről sajnos nem beszélhetek még 1-2 hónapig! :)

Kíváncsian várjuk DEv nagy bejelentését, ami ezek szerint legkésőbb 2019-ig meg is fog történni! Bármi is legyen, mindenképpen beszámolunk róla!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!