Kiszivárgott a következő kiegészítő: nagák, kalózok és vrykulok jöhetnek

Kiszivárgott a következő kiegészítő: nagák, kalózok és vrykulok jöhetnek

Kiszivárogtak információk a 2018-as Blizzconról. Secrets of the Sea névvel jöhet a legújabb HS kiegészítő!

November 2-án hivatalosan is bejelentik a Blizzcon megnyitó ceremóniáján a következő Hearthstone kiegészítőt, –de úgy tűnik, hogy nem kell addig várnunk!

Tíz nap múlva bejelentik az új kiegészítőt

Trollok, elfek, vagy esetleg más? Tíz nap múlva kiderülnek az első részletek az idei év utolsó kiegészítőjéről!

Egy Twitteren keringő kép alapján az összes Blizzard játékkal kapcsolatos legfontosabb újítás kiszivárgott és ebből a Hearthstone sem maradhat ki.

A követekző kiegészítő neve (nem végleges) a Secrets of the Sea lehet, ami sejtelmesen utal a nagákra, de mellettük visszatérhetnek a kalózok, és teljesen új fajként jöhetnek a vrykulök.

A vrykul faj a Howling Fjordon őslakosaira utal, akik félig óriás, hatalmas harcosok. A World of Warcrat világába a Wrath of the Lich King kiegészítővel érkeztek.

Minden esély megvan rá, hogy játszhassunk Ymironnal, Angerbodával és akár Odynnal is, aki Haviként vrykul formában járja a világot.

A másik fontos változás, hogy közvetlenül lehetőségünk nyílik majd streamelni a meccseinket a Blizzarc Social chatre és csoportjaiba.

Nem kell százszázalékig biztosra venni, hogy tényleg ezekkel készültek nekünk a fejlesztők, de általában ezek a szivárgások fedik a valóságot!

Ti örültök az új kiegészítő várható témájának?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!