"Kétszer már legyőztük az iG-t, ez nem véletlen" - Rekkles

Odaszóltak az iG-nek a Fnatic játékosai. Magabiztosan várják a döntőt!

A Fnatic simán bejutott a döntőbe, ahol az Invictus Gaming csapatával küzdhetnek majd meg november 3-án, magyar idő szerint 8:30-tól a világbajnoki trófeáért. A győzelem után a kötelező újságírói kérdésekre is válaszoltak Európa legerősebb csapatának tagjai. Nem maradhatott ki természetesen a meccs előtti kis hergelés sem, odaszóltak egy finomat az iG-nek, magabiztosan várják a döntőt.

Mi a különbség a tavalyi és az idei Fnatic között?

Dylan (vezetőedző): Sokkal tapasztaltabbak vagyunk, plusz van egy YoungBuckunk (csapat menedzsere) is.

Milyen érzés a Fnatic-ot a döntőben látni hét év után?

Rekkles: Nem fontos ez az egész. Minden arról szól, hogy nyersz vagy veszítesz, nem számít, hogy mikor. Ezért nem foglalkozok vele olyan sokat.

Milyen érzések kavarognak bennetek a döntővel kapcsolatban?

Rekkles: Én csak győzni akarok.

Broxah: Boldogok vagyunk. Ha megnyerjük a VB-t, hatalmas ünneplést csapunk.

Rátérve a játékotokra, mikor érzitek úgy, hogy a zsebetekben van a meccs?

Caps: Próbálunk végig arra fókuszálni, hogy folyamatosan növeljük az előnyünket. Ha sikerül elvinni a Baront, az általában elég, hogy a minionokkal együtt betoljuk az ösvényeket, és befejezzük a meccset.

A D csoportból jutott be két csapat a döntőbe. A VB-n eddig kiemelt figyelmet kapnak a középső ösvényesek. Az ellenfeled Rookie azt mondta, hogy alig várja, hogy ellened küzdhessen, Caps. Te mit gondolsz Rookie-ról?

Caps: Amikor kijutottunk a VB-re, mindenképp akartam Rookie ellen játszani. A csoportmeccsek alatt képes voltam kiismerni az erősségeit és a játékstílusát. Úgy gondolom, hogy még nem mutattam meg mindent amire képes vagyok. Véleményem szerint ő hasonló stílusban fog játszani a döntőben is. A hátralévő héten igyekszem mindent megtenni, hogy még jobb formában legyek a döntőre.

Egyetlen meccsre az újabb VB címtől a Fnatic

Huzsi | 18/10/28 11:28 Az elődöntő második napjához is elkérkeztünk, ahol a C9 ellenfele a FNC volt. A tét pedig nem más volt, mint az, hogy valamelyikőjük bejuthasson a döntőbe az Invictus Gaming csapata ellen! A Fnatic és a Cloud9 csapata között nincs akkora szakadék, hogy egy 3-0-ra számítson az ember, –azonban kisebb meglepetésre ez mégis megtörtént.

Milyen esélyei vannak a győzelemre a Fnatic-nak?

Rekkles: A mi győzelmünkre nagyobb esély van. Persze megérdemlik, hogy ők is a döntőben legyenek, de a csoportmeccsek során kétszer már legyőztük őket, amit nem lehet a véletlenre és a szerencsére fogni. Nem félek tőlük, hiszem, hogy mi jobbak lehetünk náluk.

Rookie bemutatta szombaton, hogy LeBlanc nagyon jó választás a középső ösvényre. Mit gondolsz erről? Továbbá, a harmadik meccseteken Broxah Rek'Sai-t választott a dzsungelbe, aki nem egy túl gyakori hős a nagyobb versenyeken. Miért döntöttetek Rek'Sai mellett?

Caps: LeBlanc egy nagyon erős középső ösvényes választás. Az ellenfél (G2) a tiltásokkal végig a középső ösvényre fókuszált, három hőst is tiltottak Rookie-tól. Ezért választotta végül LeBlanc-ot, amivel a korai szakaszban is lehet dominálni. Rek'sai... Szerintem jó választás a mostani metában. Különösen erős Xin Zhao ellen, ezért is tartozik a jobb dzsungelesek közé a VB-n.

Az iG csapatában több koreai játékos is van, de rengeteg koreai fog a Fnatic-ért szorítani a döntőben. Hogy érzed most magad?

Dylan: Ez egyszerűen elképesztő. Koreában játszunk, és koreai rajongók szurkolnak nekünk. Ez azt jelenti, hogy Európa és Korea is mellettünk áll.

November 3-án kiderül, hogy melyik csapat ülhet fel a trónra. Az biztos, hogy pikáns döntőre van kilátás, amit magyar nyelven is követhettek a Magyar LoLTV Twitch csatornáján!

Nézd meg MagyarLoLTV élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.