bLYYY és TheVR Jani közel 1,3 millió forintot nyert a Broadcaster Royale PUBG versenyen!

bLYYY és TheVR Jani közel 1,3 millió forintot nyert a Broadcaster Royale PUBG versenyen!

A TygerOwl névre keresztelt csapat az összesített 27-ik helyet fogta meg a három napos megmérettetés döntőjében. 

Tegnap este kezdetét vette a 300 ezer dollár összdíjazású Broadcaster Royale versenysorozat döntőjének harmadik napja, ahol hazánkat a bLYYY és a TheVR Jani által alkotott TygerOwl csapat képviselte. Annak ellenére, hogy a szervezők igencsak megbolondították a klasszikus PUBG meccsek szabályait, a srácok derekasan helytálltak a döntő első két napján, –ráadásul az egyik játékmódban még egy csirkevacsit is sikerült összehozniuk! A második nap eseményeiről már beszámoltunk nektek, –ha lemaradtatok volna a meccsekről, az alábbi cikkünkben tudjátok azokat pótolni. 

TheVR Jani és bLYYY kiválóan szerepelt a Broadcaster Royale második napján is

A PUBG Corp. és a Twitch közösen szervezett versenyén igencsak jól teljesítenek a magyar játékosok.

Nos a döntő harmadik napja sem alakult izgalom mentesen a TygerOwl számára és a srácok ismét büszkévé tették az eseményeket követő Magyar rajongókat. De nem is húznám tovább az időt, lássuk az eredményeket!

Első kör - PUBStomp

A játékmódban 60 perc állt a részvevők rendelkezésére, hogy publikus meccsek során minél több kill-t összeszedjenek. A duó ez idő alatt háromszor vetette bele magát a küzdelembe, második meccsükön pedig egy 14 killes csirke vacsorát lőttek maguknak. 

Második kör - Blitz

A Blitz alapvetően felgyorsított PUBG meccseket jelent, és itt már a többi versenyző ellen indult a TygerOwl. A sanhoki meccs azonban sajnálatos módon nem alakult a legjobban és előbb TheVR Janit szedték ki a kocsiból, bLYYY-t pedig nemes egyszerűséggel felrobbantották a járművel együtt. A duó a 16-ik helyen végzett ezen a meccsen. 

Harmadik kör - Platoon

A Platoon során két 35 fős csapatra osztották a versenyzőket a feladat pedig egyszerű volt: le kellett vadászni az ellenfelet. Az első két nap során ez a játékmód nem nagyon ment a TygerOwl-nak és társaiknak, mivel az ellenfél mindkét meccsen sokkal jobb pozícióban kezdte meg a harcot, –most azonban fordult a kocka! A hatalmas káoszban folyamatosan hullottak a társak, az ellenfél azonban szépen lassan lemorzsolódott, és összejött az áhított Chicken Dinner. 

Negyedik kör - Blitz

A második Blitz már lényegesen jobban ment a hazai duónak: ügyes taktikázással, illetve 6 killel sikerült megfogniuk a 6. helyet. Sajnos elég szerencsétlenül jött ki a végjáték, mivel a párosnak nagyon kevés loot-ja volt és körbe is vették őket. 

Ötödik kör - Roulette

A döntő egyik legnagyobb random faktorával rendelkező játékmódjában a Twitch chat és a helyszínen lévő nézők döntötték el, hogy ismét a "360 noscope" szabályok szerint kell a részvevőknek egymásnak esniük. A TygerOwl itt is kihozta a helyzetből a maximumot, –ráadásul bLYYY utolsó leheletével még egy kill-t is elhozott, ami a 9-ik helyre repítette őket. 

Hatodik kör - Roulette

A szavazók ezúttal úgy döntöttek, hogy a csap Revolver, Winchester, illetve Shotgun-ok köré épülő Wild Wild West játékmódba szeretnék kényszeríteni a versenyzőket. A srácok egész jól kezdték a meccset, azonban miután kiütötték bLYYY-t, körbevették őket és a 14-ik helyen sikerült befutniuk. 

A mérkőzések után a szervezők összesítették a döntő pontozására használt Chappa-t, amiből a TygerOwl összesen 62-őt gyűjtött. A teljesítményük alapján végül bLYYY és TheVR Jani az összesített 27-ik helyen végzett, amivel 4500 dollárt, azaz megközelítőleg 1,3 millió forintot nyertek!

Ez úton is gratulálunk a TygerOwl csapatnak a kiváló teljesítményhez és sok sikert a jövőben!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!