Bemutatkozik a T95/FV4201 Chieftain és a HWK 30!

Bemutatkozik a T95/FV4201 Chieftain és a HWK 30!

Az utóbbi idők legígéretesebbjei közé sorolandó két új tank a szuperteszten!

A szuperteszten egy mexikói gyökerekkel rendelkező új tier VIII-as prémium könnyű harckocsi, valamint a régóta várt tier X-es brit Chieftain nehéz tank. Mindkettő a mai nappal kerül be a szupertesztre, így vessünk rájuk egy rövid pillantást!

HWK 30

Bár a németekhez soroljuk, de a tank mexikói gyökerekkel is rendelkezik, ugyanis eredetileg a projekt német tankkészítők és a Mexikói Védelmi Erők együttműködéséből jöhetett létre. Játékmenetét tekintve félúton lesz a Ru 251 és a HWK 12 között, tehát egy mobilis járműre számítsatok, ami kiváló felderítői tulajdonságokkal és kielégítő tűzerővel rendelkezik, –ezen belül is az alaplőszer 1080 méter / másodperces sebessége a kiemelkedő. Említettünk már a páncélzatot? Nos, azért nem, mert a HWK 30 azzal nem igazán rendelkezik. Egy szó, mint száz, a HWK 30 a tipikus német felderítő!

T95/FV4201 Chieftain

Egy tier X jutalom tank, amit vélhetően a legelszántabb parancsnokok szerezhetnek meg egy közelgő Clan Wars kampány alkalmából. A paraméterei lélegzetelállítóak, és egyelőre nem találunk rajta fogást. Mivel nem szovjet, hanem brit, ezért a gyakorlatban biztos beüthető lesz majd olyan helyeken is, ahol papíron nem lenne szabad benne kárt tenni, illetve az ágyúkarakterisztikák rejtett paraméterei még megtréfálhatnak, –de egyelőre valóban igen ígéretesnek tűnik.

Játékbeli képek a harckocsik kezdetleges modelljéről

Nyisd meg a galériát további nyolc játékon belüli fotóért, amiken a harckocsik kezdetleges modelljét tekintheted meg különböző szögekből!

Mit szóltok a két új tankhoz? Melyiket tervezitek megszerezni?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.