Technikai viszontagságok közepette is behúzta a SEC első meccsét a WiLD

Technikai viszontagságok közepette is behúzta a SEC első meccsét a WiLD

Nem volt egy egyszerű menet, de a srácok megcsinálták!

Tegnap elindult az ESL SEC nyolcadik szezonjának playoffja, ahol két magyar csapat is érdekelt. Az egyik a címvédő WiLD, a másik pedig a kemény harcok árán bejutott THR. A WiLD az első napon már játszott is, ők nyitották meg a playoffot a Predator Gaming elleni mérkőzésükkel!

Fortuna bizony csak felemásan mosolygott a srácokra, a második mérkőzésen ugyanis a WiLD ideiglenes lengyel dzsungelesének, batOnnak elment az internete, és még a hivatalosan adható 30 perces szünet alatt sem jött vissza. Emiatt a második mérkőzést sajnos bukta a WiLD, de a harmadikat aztán már gond nélkül sikerült megnyerniük. Az okozott csúszás miatt viszont nem került képernyőre az összes viadal, sajnos csak az első meccset, illetve a másodiknak egy részét tekinthették meg a nézők. Emiatt mi sem tudunk az összes meccset felölelő beszámolót adni, ám azt megnézhetjük, hogy az első másfél párbajon mi történt.

Első meccs

A nyitómérkőzés meglehetősen izgalmasra sikeredett; a két gárda bő 44 percen keresztül nyüstölte egymást, –többségben a Predator vezetett gold tekintetében–, de a WiLD mindig fel tudott zárkózni újra meg újra. Voltak csapatharcok, amik a WiLD-nak nem jöttek annyira össze, és voltak olyanok, amik a Predatornak. Baront mindkét csapatnak sikerült elhoznia, de végül a WiLD Nashorja volt az, amivel sikerült befejezni a mérkőzést, miután egy elég finoman indított csetepaté után 4v5 szituációban egyesével tüntette el a föld színéről a Predator játékosait a magyar lovasság.

Második meccs

A második mérkőzést nagyon jól indította a WiLD, négy gyilkossággal és közel  kétezer arannyal vezettek a Predator Gaminggel szemben, ám ezt követően ellenfelük elkezdett felzárkózni, majd bekövetkezett az ominózus internet hiba is. Mivel nagyon sok idő elment a várakozással, így a szervezők az ezután érkező Dawn of Stars vs. x25 Esports meccset elindították, és mivel ott nem voltak fennakadások, a közvetítésen is ezt a mérkőzést követték végig a kommentátorok.

A WiLD vs. Predator Gaming végül 2-1-gyel végződött a WiLD javára, gratulálunk a srácoknak a remek helytálláshoz még ebben a viszontagságokkal teli helyzetben is!

A Dawn of Stars vs. x25 meccset magabiztosan dominálta az EBL-ben is szereplő x25, gratulálunk nekik is a továbbjutáshoz! Az ország másik képviselője, a THR majd november 5-én lép be a Szurdokba, ellenfele a Panathinaikos AC lesz. A WiLD ezzel a győzelmével bejutott az elődöntőkbe ellenfele pedig az x25 lesz november 12-én!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!