Csúnyán megvágta az EA a FIFA19-et Xbox 360-on és PS3-on

Csúnyán megvágta az EA a FIFA19-et Xbox 360-on és PS3-on

Az egyértelmű, hogy a régi konzolgeneráció már nem tudja ugyanazt, mint a mostaniak, de hogy a játékból kimaradt egy csomó játékmód és egyéb lehetőség, azt a közösség nagyon nehezen nyelte le.

Az emberek továbbra is játszanak a FIFA-val Xbox 360 és PS3 konzolokon?

Tehetjük fel a kérdést, de egyébként igen, akadnak, bizony nem is kevesen, akik még mindig a régi generációs konzolokat nyüstölik és előszeretettel vásárolják meg a legújabb FIFA-t is hozzá. Annak ellenére, hogy az Xbox 360 és a PlayStation 3 körülbelül 12-13 évvel ezelőtt jelent meg, a játékosok még mindig megveszik a játékokat hozzájuk, –bár úgy tűnik, a fejlesztők nem igazán törődnek a régi rendszerrel.

A 1* rating isn't exactly glowing
Ahol tehetik a legrosszabb értékelést adják a rajongók a régi konzolos verzióknak

Ez különösen nyilvánvalóvá vált a FIFA 19 kiadását követően; a Legacy Edition ugyanis a régi konzolokra szerezhető be, viszont nem igazán tartalmaz érdemben újításokat. Ehhez azért hozzátartozik az is, hogy nem mindenki engedheti meg magának az újabb konzolok megvételét, szóval ez mindenképpen pirospont az EA-nek, hogy számukra is biztosítja a lehetőséget a játékra. Nos, meg is kapnák a pozitív jelzőt, ha nem ilyen módon tálalták volna.

A FIFA 19 Legacy Edition-ért 45,99 fontot (~ 17 ezer forint) kérnek el, azonban a játék legjobb újdonságait eltávolították. Nincs az Xbox 360 és a PS3 verzióban az alábbi lehetőség:

  • Bajnokok Ligája
  • Európa Liga
  • The Journey sztori mód
  • A FIFA17 és 18 fejlesztéseit kínálja jelentős újítások nélkül
  • Nincsenek FUT ikonok

A régi generációs tulajok és fanok tehát nem igazán örültek ennek láttán, és a fentebbi képen is látszik, hogy lepontozzák a szoftvert ahol csak tehetik. Maradjunk annyiban, hogy talán, –ha nem teljes áron– akarná elsózni a termékét az EA, akkor azt hiszem ezek elfogadható tények lennének. A látottak alapján viszont úgy gondolom jogos a felháborodás, hiszen tulajdonképpen az előző két játékhoz képest semmit sem változott. Nos, a másik megoldás, hogy ideje beszerezni egy új konzolt, mert anélkül aligha élvezhetjük a FIFA19-et teljes pompájában.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!