A himnuszát kántálják a szurkolók, ha Martial gólt szerez

A himnuszát kántálják a szurkolók, ha Martial gólt szerez

Ezen kívül pedig ki tudja még mit fognak felfedezni a játékosok, ahogy egyre több mindent kipróbálnak a játékban.

Egy kicsit érdekes a helyzet a Manchester United körül, hiszen vannak, akik pokolba kívánják José Mourinhot és a taktikáit, mások azonban türelmesebbek és várják a vörös ördögök nagy feltámadását. Szerintem bátran mondhatom, hogy a jelenlegi 8. helyezésük a Premier Leagueben nem méltó a klubhoz. A FIFA19-ben bárki nagyobb sikerre vezetheti a Unitedet, és bizony ha Martial is ott van a csapatban és netalán még gólt is sikerül vele szerezni, akkor igazi meglepetés éri az embert. Sok rajongója van alapból a futballistának, sőt külön himnuszt kapott, miután 2016-ban az utolsó percben szerzett győztes találatot az FA Kupa döntőjében az Everton ellen.

Nos az EA-nél igyekeznek olyan autentikussá varázsolni a játékot amennyire csak lehet, és bizony most ez a himnusz is bekerült a FIFA19-be. Egy gól után hallható. Akinek esetleg nem lennének ismerősök a sorok, akkor az alább elolvashatja:

"Tony Martial came from France.

"English press said he had no chance.

"50 million down the drain.

"As Tony Martial scores again!

"Na, Na, Na..."

Lefordítva: Tony Martial Franciaországból érkezett, az angol sajtó szerint nincs esélye, 50 milliót kidobtak az ablakon, Tony Martial viszont újra betalált! (nekem nem igazán sikerült magyarul rímekbe szedni, ezt nézzétek el nekem. - a szerk.)

Nem meglepő, hogy a United rajongók hatalmas örömmel fogadták és imádják meghallani a dalt a FIFA 19-ben.

"A Bajnokok Ligája döntőjében szereztem gólt vele! Nagyon megdöbbentett, amikor a tömeg a Martial-himnuszt énekelte!" - írta egy felhasználó Redditen.

Egyesek azt mondják, hogy a Manchester Unitedet kell beállítani az alap jelképnek az Ultimate Team módnál, míg mások azt beszélik, hogy elég annyi, ha az Old Trafford van beállítva hazai pályának, és akkor egy Martial gólnál rázendítenek. Egy biztos, ez egy nemes gesztus volt az EA-től. Ti hallottátok már?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!