Idén is megéri a low-budget Messi játékos lapja?

Idén is megéri a low-budget Messi játékos lapja?

Nem engedheted meg magadnak Lionel Messi-t? Akkor ez a futballista lehet, hogy neked való.

A FIFA 19-ben Lionel Messi és Cristiano Ronaldo mondhatni a játék legjobbjai közé tartoznak. Azonban előbb utóbbi a rajongók mindig találnak valami érdekességet az új verzióban is, és most a kutakodás azt eredményezte, hogy felfedeztek egy költséghatékony lapot, akiről nem is biztos, hogy hallottál. A 30 éves Alejandro Darío Gómez ugyanis szintén argentin származású, az elmúlt néhány szezont pedig az olasz bajnokságban, pontosabban az Atalanta-nál töltötte. Eddig nem különösebben izgalmas a sztori, azonban összehasonlították Leo-val és kiderült, hogy Gómez amolyan low-budget Messiként funkciónál, csak jóval olcsóbban.

Gómez, akit a helyiek csak Papu-nak hívnak, egész ügyes a labdával, technikás, szeret távolról lőni és gólt szerezni, valamint hatalmas munkabírással rendelkezik. Míg Messi nemzetközi sztárrá vált, Gómez nem igazán kapott meghívót a felnőtt válogatott keretébe - miután részt vett a 2007-es FIFA U-20 világkupán Kanadában, Sergio Agüero és Angel di Maria mellett.

Szóval, mit a helyzet a FIFA-n belül?

Alapvetően Messi nyilván jobb mutatókkal rendelkezik, de van olyan terület, ahol kollégája jobban teljesít. Gomez gyorsabb, mint a Messi - 90-es Pace 88-assal szemben. Aztán 92-es agilitása is magasabb, mint az aranylabdás 91-es értéke, és a beadásai pontosabbak (82 vs 77).

De ez még nem minden.

Gómez négycsillagos skillel és gyenge lábával rendelkezik. Valójában a vizsgálat során kiderült, hogy a különböző tulajdonságokat illetően nincs is akkora nagy különbség a két játékos között. A Barca ászához képest tehát egy b kategóriás Messi-t kapunk Gomez személyében.

A legjobb részét pedig még nem is említettem, hiszen a költségeket tekintve viszont óriási a különbség. Messi 700 ezres kivásárlási ára messze meghaladja Gómezét, akit már körülbelül 18-20 ezerért is megszerezhetünk.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!