Hirdetés

Nevetséges rivalizálásba kezdett az este a FACEIT és az ESEA

Wolfi | 18/11/01 13:59
Cikk mentése

Mintha egy pókermeccsen ültünk volna, csak úgy pakolták egymásra a téteket.

Hirdetés

Tegnap este az ESEA úgy döntött, hogy bejelenti a legújabb változtatásokat a platformon. Itt elárulták, hogy jócskán növekszenek a játékosok által nyerhető összegek, és mostantól szezonokra osztják majd az évet az EU-ban és NA-ban is. Ez főleg azért volt várható változtatás, mivel az idei évben folyamatosan kikapott az ESEA a másik nagy külsős CS:GO platform szolgáltatótól, a FACEIT-től. Épp ezért itt volt az ideje, hogy kicsit változtassanak a jelenlegi rendszeren és nagyon nyereményeket osszanak ki. Ezt viszont a FACEIT közel sem hagyta szó nélkül és reagált a másik cég nyeremény emelésére.

Természetesen a FACEIT csak az amerikai játékosokra koncentrált most, mivel az ESEA felhasználóinak is a legnagyobb része az amerikai régióból kerül ki. Épp ezért ők is rápakoltak a nyereményekre. Ezután kezdődött csak igazán a cicaharc, mivel az ESEA még erre is rápakolt, így hirtelen egy aukciós házban érezhették magukat a Twittert követő CS:GO rajongók.

Ahogy láthatjátok a napi nyeremények itt már 1500 dollárra rúgtak, ezért a FACEIT újra közbe szólt és felemelték egy dollárral az ESEA által szabott összeget.

Az 1501 dollár már teljesen mém értékű volt, de az ESEA nem hogy nem adta fel, vagy pakolt rá még egy dollárt, hanem egyből 250-nel növelte meg újra a nyereményeket

Ezután mindenki egyöntetűen fellélegezhetett, mivel a FACEIT bedobta a törölközőt, az aukció pedig lezárult. Az ESEA ezért még egy kést beledöfött a FACEIT-be, amikor bejelentették, hogy a legjobb rank alatt lévő játékosok is nyerhetnek pénzt NA-ban és EU-ban egyaránt:

Természetesen a FACEIT sem adta volna ilyen könnyen magát, ha állítólag nem pont az lett volna a tervük, hogy feltornázzák az árakat. Ezt bizonyítja az is, hogy a FACEIT újabb posztot rakott ki, amibe konkrétan kimondták, hogy az FPL így is úgy is a legjobb platform és csak ráijesztettek az ellenfélre. Akármi is volt a közjáték oka, az biztos, hogy a játékosok jót nevethettek ezen a gyerekes Twitter versengésen. Kíváncsian várjuk, hogy ez mennyiben kavarja fel az állóvizet, de szinte biztosan állíthatom, hogy a legtöbb profi most már marad a FACEIT-nél.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?