Minden részlet az IEM Katowice Major menetrendjéről!

Minden részlet az IEM Katowice Major menetrendjéről!

Míg a boltok már egy hónapja készülnek a karácsonyra, addig mi már a jövő évi első Major-t várjuk.

Azt már egy ideje tudjuk, hogy a 2019-es IEM Katowice lesz a következő Major eseményünk, most a Minoroktól kezdve a teljes verseny felépítését és időpontjait is megismertük.

chat

A verseny február 14 és március 3 között kerül majd megrendezésre, a már megszokott három szakaszos rendszerben, 24 csapat részvételével. A négy Minor, ahogy már korábban bejelentették, szintén Lengyelországban, Katowice-ben lesz, az EU és CIS Minorok január 16-20 között, míg az Ázsia és Amerika Minorok résztvevőit pár nappal később, január 22-26 között láthatjuk majd játszani.

Az EU és a CIS Minor felépítése

A Minorokon első két helyezést elérő csapatok bejutnak a Katowice Major Új Kihívók szakaszába, míg a négy darab harmadik helyen végző csapat pedig összekerül a Minor rájátszásban, ahol a maradék két beülőért küzdhetnek majd meg. Így alakul ki az a 10 fős mezőny akik a G2, NiP, fnatic, Vega Squadron, Cloud9, TYLOO hatoshoz csatlakozva a Major Új Kihívók szakaszában játszik majd. Innen a top 8 csapat jut majd tovább az Új Legendák szakaszába, ahol a FACEIT Major: London Legendás csapataival -Astralis, Na'Vi, MIBR, Liquid, compLexity, BIG, HellRaisers, Faze- csapnak majd össze, hogy kialakuljon az IEM Katowice Major 8 fős Új Bajnokok mezőnye, akik már élő közönség előtt, a Spodek stadionban küzdhetnek meg a CS:GO legnagyobb presztízs értékű versenyének kupájáért és fődíjáért.

az IEM Katowice Major Major felépítése

A Minorok selejtezőit, és magukat a Minorokat is követhetik majd a Magyar Esport TV Twitch csatornáján, kövessétek be a csatornát valamint a Facebook oldalunkat és nem fogtok lemaradni az elkövetkező adásokról.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!