"A következő három hét dönti el, hogy a FaZe tagja maradok-e még" - karrigan

Karrigan további karrierje múlthat a BLAST Pro Series Koppenhága versenyen.

Nem túl hosszú a BLAST Pro Series Koppenhágai állomása, tegnap kezdődött ma este pedig már a döntőt játszák, –de a FaZe és karrigan életeben döntő lehet ez a két nap is.

Finn "karrigan" Andersen 2016-ban csatlakozott a FaZe-hez, előtte olyan nagynevű csapatokat is erősített mint a fnatic, mousesports vagy éppen az Astralis. A 28 éves dán irányító munkájával a FaZe több sikert is elért, legutóbb a 150.000 dolláros fődíjú EPICENETER-t sikerült megnyerniük, de bizony van a vitrinben ESL One, ELEAGUE és IEM versenyekről származó kupa is, Major-t azonban még nem sikerült nyerniük. Különösen az idei FACEIT Major: London sikerült szenvedősre, csapaton belüli problémákkal küzdöttek a srácok, aminek az lett az eredménye, hogy két mérkőzés után Niko vette át a csapat irányítását, és a Major után is ő ült az irányítói székben.

a FaZe csapata a FACEIT Major: London során

Azóta túl van a FaZe egy borzasztó ESL One: New York-on, egy annál jobb EPICENTER-en, és két online ligában is játszanak, mindkettőben felemás eredménnyel. Legutóbb a csapat AWP-se, GuardiaN adott interjút ahol elmondta, hogy nem az azonnali tagcserében hisz a csapat, és idővel újra önmagukra találnak majd. Nos, ez most lehet, hogy 180 fokos fordulatot vesz és karrigan bizony kikerülhet a Faze kezdő ötöséből.

"A tagcsere helyett inkább az egyes szerepek újraosztásával próbálunk javítani a játékunkon" - GuardiaN

GuardiaN-t Moszkvában sikerült elkapni néhány szóra.

"A BLAST Pro Koppenhága akár az utolsó versenyem is lehet amin részt veszek. Ez most mindent vagy semmit helyzet számomra. A következő három hét dönti el, hogy az év hátralévő részében is a FaZe tagja leszek-e még. Ha nem jönnek az eredmények, akkor valószínűleg nem lesz maradásom a csapatnál."

Az első lépcsőfok mindenképpen az, hogy minimum a döntőbe jusson a FaZe ma Koppenhágában, karrigan elmondása szerint pedig a következő hetek eredményei is kritikusak lehetnek.

Ti mit gondoltok karrigan helyzetéről? Kit tudnátok elképzelni a helyén?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép és kép: HLTV.org

Kövess Minket!