Spanyol nagyágyúk állták a Team Hungary útját a WESG kvalin

Spanyol nagyágyúk állták a Team Hungary útját a WESG kvalin

Tegnap nem jött össze, de két hét múlva újra próbálkozhatnak hazánk fiai a WESG-re való kijutással.

A közel 1 millió dolláros összdíjazású WESG-re nem egy rövid folyamat kijutni, tekintve, hogy teljesen nyílt selejtezőkkel indul az esemény. A verseny jellegzetessége, hogy a már ismert csapatok mellett, nemzeti válogatottak is indulnak, így jöhet képbe a már fix résztvevő orosz válogatott, Dosia, flamie, hooch, WorldEdit, seized felállással.Iratkozz fel az Esport1 Messenger Botra!A napokban zajlott az első Közép-Európa és Ibériai-Félsziget selejtező, ahol a résztvevő nyolc csapat között ott volt a Team Hungary is. A gabesson, kolor, kory, gejmzilla, fleav felállással induló válogatott csapat sikerrel vette a negyeddöntőben a portugál k1ck által felállított akadályt, de következő ellenfelük a Movistar Riders (mixwell, IoWel, SOKER, mopoz, ALEX)  már túl nagy falat volt, a Bo3 meccset sajnos nem sikerült megnyerniük a magyar srácoknak.

A már WESG 2018 európai döntő szereplést érő selejtező egyik résztvevője a magyarokat is kiejtő Movistar Riders, ellenfelük a november 21-én induló második Közép-Európa és Ibériai-Félsziget selejtező győztese lesz. Erre a kvalira még nem ismerjük a pontos résztvevőket, de Domoszlay "kolor" Ádám twitteren írt pár sort a kvaliról és azt is elárulta, hogy velük biztosan találkozhatunk majd a következőn is.

A legjobb 8 között egyébként volt egy másik magyar mix is, a Flash-Aaron-bodito-bzt-DEv ötössel felálló OnlyMid 16-4-re kapott ki az Arctic Gamingtól a selejtező ezen szakaszában. A második, egyben utolsó nyílt kvalira itt tudtok nevezni.

Kövessétek az esport1.hu-t ha nem akartok lemaradni a magyarok következő WESG selejtezőjéről, innen sok sikert kívánunk gabessonéknak! 

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!