Zul'jin lesz az új Hunter Hero Card: ismerjük meg az Amani törzs vezetőjét

Zul'jin lesz az új Hunter Hero Card: ismerjük meg az Amani törzs vezetőjét

Zul'jin lesz a következő Hero Card. A Hunter játékosok mindenképp örülhetnek majd a Rastakhan's Rumble érkezésének!

A BlizzCon „What’s next?” topikjában elszólták magukat a fejlesztők és megtudtuk, hogy Zul’jin lesz a Hunter következő Heo Cardja. De ki is Zul’jin és mit várhatunk az új hős laptól?

Zul’jin egyesítette a szétszórva élő Amani törzset és vezetőjüknek (troll nyelven Zul’jinnak) kiáltotta ki magát. Először az emberek fogták el és kínozták meg, de Orgrim Doomhammer kiszabadította és ezután csatlakozott a Hordához. Legfőbb álma volt végignézni Quel’thalas bukását, de a Második Háború nem úgy alakult, ahogy tervezte. A Horda már ostromolta a nemes tündék városát, de Lordaeront közben megtámadták a tündék, ezért csak a trollok maradtak hátra Quel’thalasnál a Horda többi tagja ott hagyta őket. Zul’jint ismét elfogták, ezúttal a tündék, akik órákig kínozták és kivájták a szemét. Sikerült megszöknie végül a fogságból, de ehhez a saját karját le kellett vágnia egy elhagyott lándzsával.

Ezzel a tettével kivívta a tiszteletet és legendává vált a trollok körében. Egész életét a tündék elleni harcra tette fel. Zul’Amanba vonult vissza, az Amanit trollok fővárosába, ahol megtudta, hogy a vértündék csatlakoztak a Hordához. Ekkor hadat üzent a Szövetségnek ÉS a Hordának is és beleegyezett, hogy Malacrassnak, a witch doctornak a segítségével hatalmas erővel ruházhassa fel a népét. Ehhez azonban sötét útra kellett lépni. Zul’jin továbbra is mindent kockára tett, hogy kiirtsa a tündéket, de végül a sors keze őt is utolérte. Hiába tudta a négy, felszabadított zul’amani állatisten erejét is használni; egyszerű kincsvadászok megölték a troll törzsfőnököt.A Heroes of the Stormba már bekerült az Amani törzsfőnök, ezúttal a Hearthstone kártyái között szerepel majd december 4-étől. A Hunter Deathstalker Rexxart elveszíti az áprilisi rotációval, ezért a maga után hagyott hatalmas űrt ki kell tölteni valamivel. Zul’jin egy igazi harcos, aki a HotS-ban a Taz’dingo! után megölhetetlenül dobálja a baltákat minden ellenségre. A HS-ben is valami agresszív stílus járna neki, talán egy fegyvert is kaphatna a kezébe a kijátszása után azonnal. A Hero Power is épülhetne a fegyverek köré, vagy valamilyen más sebzésforrásként működhetne. Zul’jin karaktere magában hordozza a háborút és a pusztítást. Esetleg a Malacrass féle mágia által szerzett képesség játszhatna még szerepet, aminek segítségével mi magunk is felvehetjük a négy állatisten valamelyik formáját és használhatjuk az erejüket.chatA potenciál hatalmas és kíváncsian várhatjuk, hogy mit tud kihozni a Blizzard a trollok legendás harcosából.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!