Új lapokhoz új kombók: a legend #1 nem garantált

Új lapokhoz új kombók: a legend #1 nem garantált

A Rastakhan's Rumble első 16 lapja között is vannak érdekesebbek. Válogattunk a legjobb kombóötletek közül!

Az eddig bejelentett tizenhat lap között vannak érdekesebb mechanikák, teljesen új képességek és számos lap, ami első ránézésre nem sok vizet fog zavarni.

Első benyomások: 16 lapot mutattak be tegnap a Rastakhan's Rumble-ből

A Rastakhan's Rumble első 16 lapját elemeztük röviden.

Természetesen a találgatások már beindultak a friss kártyákkal kapcsolatban és az ötletelések néha teljesen elborult irányba is elmentek. Nézzük meg azokat a kombókat, amikkel a Trolden videókban találkozhatunk majd leginkább!

Egy lapos kivégzés

A Holy Wrath + Molten Giant már többször is előkerült, de csak a streamerek játszották hosszabb távon a Paladinnak ezt a furcsa változatát. A szórakoztató pillanatokban nem volt hiány, de az eredmények azért tükrözték a valóságot. A mostani kiegészítőben ismét jön egy 25 manás lap, a Shirvallah, the Tiger. Egy lassú, Control Paladinban, ahol rengeteg a varázslat és kevés a lény esetleg működhet a Holy Wrath-tel, mert a kombó besülése esetén sem kell azonnal a Concede gombért nyúlni. Az biztos, hogy próbálkozni fognak ezzel a paklival majd a kiegészítő megjelenése utáni első napokban.

Nyúlon túl

A Spirit of the Shark, ha túléli a kört megnyitja az utat a kombók előtt. A rákövetkező körben a Pogo Rogue gyakorlatilag megnyerheti a meccset, ehhez persze mázlisan kell húzni. Rögtön jöhet egy Pogo-Hopper és mellé a Lab Recruiter, ezzel lényünk is lesz az asztalon, a paklink meg tele lesz ugráló nyulakkal. Papíron nagyon jó kombó, a valóság azonban sokkal kegyetlenebb. Esetleg próbálkozhatnak majd vele néhányan, de a potenciál nem túl nagy.

Patch íz

A leharcolt legendás kártyát újra elő lehet venni, aki Wildban szeretne nagyot alkotni. Nem kell sok lap a 48 sebzéses kombóhoz. Egy Patches, két Gang Up, két Shadowstep, két Preparation és végül két Cannon Barrage. Teljesen vállalható, nem kell trükközni Emperor Tharuissannal, viszont van egy hátrány is, ami keresztülhúzhatja a számításokat. A Cannon Barrage véletlenszerű sebzései sajnos nem mindig az ellenfél fejét célozzák.

chat

A végére jöjjön néhány „legend 1 kombó” a Reddit sötét dzsungeléből, amiket magyarázat nélkül is mindenki elsajátíthat.

Ti melyiket próbáljátok majd ki?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!