Rastakhan's Rumble és az elfeledett tech kártyák meséje

Rastakhan's Rumble és az elfeledett tech kártyák meséje

A Rastakhan's Rumble új lapjai felébreszthetik a téli álmot alvó tech kártyákat? Összeszedtünk pár ígéretes megoldást!

Hivatalosan is bejelentették a Hearthstone következő kiegészítőjét a Rastakhan's Rumble-t. Az első 16 lapot már le is leplezték a BlizzConon, amiről az első benyomásaink felemásak voltak.

Első benyomások: 16 lapot mutattak be tegnap a Rastakhan's Rumble-ből

A Rastakhan's Rumble első 16 lapját elemeztük röviden.

A Spiritek, Loak, Troll bajnokok és a többi új kártya nem garázdálkodhat szabadon. Nézzük meg, hogy az eddigi lapok alapján milyen régi / új tech kártyákat szabadíthat rá a Standard és a Wild metára!

Mossy Horror

A 0 támadóértékkel rendelkező Spiritek, a boardcentrikus gyors paklik, a Spreading Plague-ből érkező bogarak mind-mind félhetnek a mostani Boomsday meta legnépszerűbb tech kártyájától. A Giggling Inventor gyengítés után is magas hatékonysággal működik a legtöbb pakliban, főleg akkor, ha még néhány Devilsaur Egg-et, vagy egyéb tojásokat is fel kell törni.

Stampending Kodo

A Spiritek elpusztítására kiválóan alkalmas az öt manás Beast. Egy körrel hamarabb érkezhet, mint a Mossy Horror, –sőt, a Mossy Horrort is képes megölni, ha szembekerülnek egymással az asztalon. Az Odd paklikban értelemszerűen jobb lesz a kérdés, hogy a Spiritek mennyire határozzák majd meg az új metát.

Golakka Crawler

Jobb félni, mint megijedni. A Pirate Rogue megkapta a Cannon Barrage-t, ami egyelőre nem tűnik metabreaker kártyának, de ha még több kalózzal próbálja felrázni a Blizzard a Standard formátumot, akkor az éhes rákot újra bele lehet majd csempészni a deckekbe.

Void Ripper

Szintén a Spiritek miatt működhet kiválóan a három manás démon. Egy mozdulattal lesöpörheti az asztalról a Stealth-ben megbújó lelkeket és utána szabadon garázdálkodhatunk a maradék manánkból.

+1 Hemet Nesingwary

Az összes Loa Beast lesz, ezért néhány nagyon lassú Control pakliban megtalálhatja a helyét az egyik legrosszabb legendary lap, amit valaha kiadtak. Standardban a Big Game Hunterért lehet majd nyúlni, ha elszabadulnának a nagyobb lények.

chat

Ha az eddigi kiegészítők tapasztalataiból indulunk ki, akkor várható majd teljesen új tech kártya, amivel kiegészíthetjük az új meta paklijait.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!