Újabb embert vesztett a TSM: ezúttal egy játékos köszönt el

Újabb embert vesztett a TSM: ezúttal egy játékos köszönt el

Az edzőtől már elköszöntek, ezúttal egy játékos mondott búcsút a TSM-nek.

A TSM-nél naagyon döcögtek idén a dolgok, ez egyértelműen látszódott a legnagyobb rajongók számára is. Egy felejthető tvaszi és nyári alapszakasz, valamint két kihagyott döntő után joggal lehetnek elégedetlenek a rajongók. Az idei világbajnokságról is lemaradtak, ilyen pedig még nem volt a csapat történetében.

Miután menesztették Ssong-ot, most egy újabb tag köszön el, igaz ő önszántából. Ez nem más, mint a tavaly brillírozó, idén pedig alig látott Mike Yeung.

“Hey guys I’ll probably be looking to join a new team for 2019. I’m sorry for letting you guys down this year I have a lot of regrets and I’m hoping you forgive me but I’m still really happy for the great memories I made on TSM.”

"Sziasztok, jó eséllyel új csapatot keresek 2019-re. Sajnálom, hogy csalódást okoztam idén, sok mindent megbántam és remélem, hogy megbocsájtotok nekem, de ettől függetlenül örülök minden szép emléknek, amit a TSM színeiben szereztem." - Ezt a TSM subredditen tette közzé Mike Yeung.


A Phoenix1-nél mindenki felfigyelt rá, megkapta az év kezdő játékosa címet, a TSM pedig egyből felfigyelt rá, tavaly novemberben le is igazolták. Mike Yeung agresszív stílusa azonban nem igazán passzolt a csapathoz. A TSM hajlamos a saját dzsungeleseit erőteljesen "benyugtatózni" és gyakorlatilag egy ward botként használni. Mike pedig inkább invade-elni és agresszívan játszani szeretett volna. Így került képbe Grig, aki pár hét után teljesen átvette a dzsungeles szerepét, júniustól pedig Mike már az Academy csapatban játszott tovább. Érthető, hogy ennél többre vágyna, ráadásul neki megvan az a hatalmas előnye, hogy jó játékos, és nem számít importnak. 

Továbbra is nagy rejtély az, hogy mi történhetett a TSM-nél, mert papíron jól nézett ki a csapat. Leigazolták a G2 sztár duóját, ám ők nem tudtak egyáltalán kibontakozni. Zven és Mithy a leghalványabb teljesítményt produkálták, ezzel a játékkal Európában sem lettek volna négyszeres bajnokok. 

Mike távozásával az Academy csapat dzsungeles nélkül maradt, de felmerül a kérdés, hogy vajon Grig marad-e a fő csapatban? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.