Úgy tűnik, a PUBG már decemberben megérkezik a PS4 konzolokra!

Úgy tűnik, a PUBG már decemberben megérkezik a PS4 konzolokra!

Az Xbox ONE konzolos exkluzivitásának megszámláltak a napjai. 

A PUBG hivatalos, tavaly decemberi megjelenésekor a Bluehole már elhatározta, hogy a Fortnite-hoz hasonlóan megpróbálják majd a játékukat portolni a mobil operációs rendszerekre és a konzolokra is. A tervnek köszönhetően a PUBG idén márciusban megjelent IOS-re és Android-ra is, továbbá szeptember negyedikén –egy közel egy évig tartó béta teszt után– eljött az Xbox ONE-os kiadás is. 

A konzolok piacán a Microsoft ezzel exkluzivitást nyert, azonban csak idő kérdése volt, mikor lesz ennek vége és bejelentik a PUBG-t PS4-re is. Nos, nyáron már érkeztek pletykák Dél-Koreából, miszerint a játékot már bejegyezték és még idén megjelenik, nemrég azonban a ResetEra és az Eurogamer is arról tájékoztatta a játékosközösséget, hogy az indulás előreláthatólag még decemberben megtörténik.

A PUBG átlag játékosszáma bőven félmillió alá esett októberben!

A PUBG-n véleményünk szerint már csak a csoda segíthet.

A lépés egyébként logikus lenne a cég részéről, hiszen ettől jobban meg sem ünnepelhetnék a PUBG egy éves évfordulóját. A PUBG-re rá is fér egy kis erősítés, ugyanis a legutóbbi Steamchart-os statisztikák alapján az átlag játékosszám bőven fél millió alá esett októberben, és ha így haladunk, hamarosan a maximális felhasználók száma is 1 millió alá megy. 

Ti mit gondoltok egyébként, lendíthet majd a PS4-es megjelenés a PUBG szekerén?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

cover: express.co.uk

Kövess Minket!